Mol-Pick Szeged - FC Barcelona Lassa: 31-28 (16-13) SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉLŐBEN!

Pick Szeged, 2017.11.19

A Barcelona ellen szépítheti mérlegét a Bajnokok Ligájában Juan Carlos Pastor együttese. Kövesse Ön is élőben az összecsapást vasárnap 17 órától.

Férfi kézilabda BL - Szeged - Barcelona Kemény falat vár a Mol-Pick Szeged együttesére a hétvégén, hiszen a 8. fordulóban a régebben Nagy Lászlót is foglalkoztató katalán együttes látogat az Újszegedi Sportcsarnokba. A Picknél mindenki ki van éhezve a sikerre, hiszen a BL-ben sem a Rhein-Neckar Löwen, sem a HBC Nantes ellen nem sikerült a pontszerzés. Ráadásul most vasárnap a csoport egyik legerősebb csapata, a Barcelona érkezik Szegedre, akit a Telekom Veszprémtől "eligazolt" Aron Palmarsson is erősít. A katalánok harmadikok a tabellán 10 ponttal, míg a szegedi alakulat ötödik 7 ponttal. Az "A" csoportot egyelőre a HC Vardar vezeti. A spanyol csapat jelentős játékerőt képvisel és olyan régi nagy "öregek" is játszanak az alakulatnál, mint például a világbajnok irányító Raul Entrerrios Rodriguez.  

Pedro Rodrigez, a Mol-Pick Szeged jobbszélsője kérdésünkre elmondta, hogy nagyon nehéz meccs vár csapatára. A játékos jelenleg parkolópályán van, egyelőre nem számít arra, hogy Pastor mester nevezni fogja az összecsapásra. Kérdésünkre hozzátette, hogy megtesz mindent, edz és várja, hogy a mister újra bizalmat szavazzon neki.

A mérkőzés és a közvetítés is vasárnap 17 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Kovács Máté.  



(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!