Pedro Rodríguez győzelmet remél a Nantes ellen

Pick Szeged, 2017.09.15

A Mol-Pick Szeged jobbszélsője szerint a csapat nyerni tud és nyerni is fog a HBC Nantes ellen a Bajnokok Ligája első mérkőzésén.

Pedro Rodrigez Pedro Rodrigez Spanyolországból érkezett a Tisza-parti együtteshez, amelyben nagyon jól érzi magát, sőt kérdésünkre azt is elárulta, hogy a legjobb kapcsolatot Thiagus Petrus-al, illetve Jonas Källman-al ápolja.  

A csapattal kötött szerződése jövőre lejár, de nem titkolt szándéka azt meghosszabbítani, hiszen nagyon megszerette a várost és természetesen a Mol-Pick Szeged együttesét.  

A vasárnap 19.30 perckor kezdődő Nantes elleni mérkőzést már nagyon várja Pedro, amelyből személyesen is ismeri Gurbindo Eduardo-t és Balaguer David-ot. Mindkét játékost ígéretes fiatal tehetségnek tartja a Pick szélsője, aki elmondta még, hogy a Nantes egy jól összeszokott erős csapat, de bízik a győzelemben. Portálunk tippelésre is kérte a játékost, aki 28-32 arányú Pick győzelmet vár.  

Zubai Szabi sajnos megsérült korábban, így a beállósra nem biztos, hogy számíthat Juan Carlos Pastor mesteredző, a többiek bevethetőek.

A spanyol játékos kérdésünkre azt is elmondta, hogy a Picket a második, harmadik helyre várja a Bajnokok Ligája "A" csoportjában. Talán nem meglepő módon első helyre a Barcelona csapatát tette a szélső.  
Sőt azt is megosztotta velünk, hogy a kedvenc játékosa a védekezésben és támadásban is kimagaslót nyújtani képes Nikola Karabatic, aki jelenleg a PSG sztárja. Ugyanakkor nagyon szeretne idén nyerni a hazai bajnokságban is, amelyre reális esélyt lát a Telekom Veszprém csapata ellen.



(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!