Pick Szeged - Tatran Presov: Fontos mérkőzés vár a Pickre

Pick Szeged, 2014.03.14

Szombat este újabb mérkőzéssel folytatódik a Pick Szeged számára az EHF – kupa. Juan Carlos Pastor együttese szombaton 18: 30 – tól a szlovák Tatran Presov ellen lép pályára az újszegedi sportcsarnokban.

Tatran Presov - Pick Szeged EHF Kupa_Illyes Szombat este újabb mérkőzéssel folytatódik a Pick Szeged számára az EHF – kupa. Juan Carlos
Pastor együttese szombaton 18: 30 – tól a szlovák Tatran Presov ellen lép pályára az újszegedi sportcsarnokban.

Sokaknak sokminden eszébe juthat 2014. március 15.- e kapcsán. Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseményének évfordulója, nemzeti ünnep. Az új Ptk. hatályba lépésének napja.

A Pick Szeged szurkolói számára azonban a szombati nap azért is különleges lesz, mivel csapatuk újra hazai pályán játszik. Juan Carlos Pastor együttese 18: 30- tól a szlovák Tatran Presov ellen játszik az újszegedi sportcsarnokban.

A Pick Szeged számára befejeződött az alapszakasz. Vadkerti Attiláék, közel sem rendhagyó módon, a második helyen végeztek. A bajnokság majd az elődöntökkel folytatódik. Addig lehet az EHF- kupára összpontosítani. Az eddigi EHF- kupa csoportmérkőzéseiből mind a három találkozót megnyerte a szegedi csapat. A következő fontos mérkőzés, a már nem ismeretlen, Tatran Presov ellen lesz. Nem ismeretlen , mivel a két csapat találkozott már egymással a szezonban, akkor idegenben 31 – 29 – re győzött a Szeged.

A szombati találkozó mindkét csapatnak a 4. mérkőzése lesz az EHF- kupa C csoportjában.

  • Nézzük a két csapat eddigi EHF- kupa csoportmérkőzéseinek eredményeit:
Pick Szeged - HBC Nantes 28:27

IFK Kristianstad - Pick Szeged 23:26

TATRAN Presov - Pick Szeged 29:31

TATRAN Presov - IFK Kristianstad 37 :30

HBC Nantes - TATRAN Presov 37 :27

TATRAN Presov - Pick Szeged 29 :31

  • C csoport jelenlegi állása:

1.Pick Szeged 3 3 0 0 85:79 6 pont

 2.HBC Nantes 3 2 0 1 91:78 4 pont

3.TATRAN Presov 3 1 0 2 93:98 2 pont

4.IFK Kristianstad 3 0 0 3 73:93 0 pont

Jó hír a szegedi szurkolók számára, hogy Balogh Zsolt felépült sérüléséből , így ott lehet a szombati találkozón. Vladimir Vranjes és Roberto Parrondo azonban továbbra sem léphetnek pályára.

Hogy melyik csapatnak sikerül megszerezni a következő győzelmét, és hogyan alakul a rangadó, az kiderül szombaton este az újszegedi sportcsarnokban és itt a Webrádión. Amennyiben nem tud a helyszínen szurkolni, tartson velünk!

  • Várható kezdők:

(Webrádió)

Galériánk

Tatran Presov - Pick Szeged EHF Kupa_Illyes Tatran Presov - Pick Szeged EHF Kupa_Illyes Tatran Presov - Pick Szeged EHF Kupa_Illyes
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!