Az idény végével távozik a Pick Szegedtől a Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics edzőpáros

Pick Szeged, 2022.11.09

A Pick Szeged kézilabda csapata honlapján jelentette be a hírt, mely szerint a szezon végén, azaz 2023. június 30-al távozik Juan Carlos Pastor vezetőedző és Marko Krivokapics másodedző.

Juan Carlos Pastor - Pick Szeged férfi kézilabdacsapat vezetőedzője
A klub honlapján közölte a vezetőedző és segítője távozásának hírét, amely 2023. június 30-al közös megeggyezéssel szűnik meg.

A klub emlékeztetett, hogy Juan Carlos Pastor, valamint Marko Krivokapics a Tisza-parti alakulat legsikeresebb edzőpárosa, hiszen a csapat vele nyert EHF-kupát, három bajnoki címet, valamint egy Magyar Kupát is.   

Dr. Szűcs Ernő Péter, a klub elnöke ugyanakkor a csapat honlapjának kifejtette, hogy a következő személy, aki felkerül a Pick Aréna Legendák falára az minden kétséget kizáróan Juan Carlos Pastor mester lesz, hiszen mindig büszkék leszünk az együtt elért sikerekre.  

Juan Carlos Pastor megköszönte az eddig lehetőséget, ugyanakkor a klub honlapjának kifejtette, hogy még rengeteg feladat vár és mérkőzés vár az együttesre az idény végéig, és szeretnének minden szinten minél eredményesebben szerepelni.

Azt is szeretnénk, hogy ez az idény emlékezetes maradjon - tette hozzá Marko Krivokapics, a Pick Szeged másodedzője.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!