Férfi kézilabda BL - A Szeged visszatéríti a veszprémi visszavágó jegyeinek árát

Pick Szeged, 2023.03.27

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata visszatéríti szurkolóinak a Bajnokok Ligája rájátszás első fordulójának csütörtöki visszavágójára szóló jegyek árait.

Pick Szeged küzdőtér Március 30-án csütörtökön Veszprémben lép pályára az OTP-Bank Pick Szeged együttese. Tekintettel arra, hogy a hazai mérkőzésen az ősi rivális 13 gólos előnyt szerzett, a visszavágó lefutott meccsnek számít sajnos. Bár valljuk be őszintén, jól esne egy izmos meglepetés. A klub hétfőn honlapján közölte, hogy a csapat 340 drukkere váltott belépőt a Telekom Veszprém elleni meccsre, s nekik visszafizetik a jegyek árát, ugyanakkor a belépők érvényesek maradnak a veszprémi mérkőzésre.

A szegediek döntésének előzménye, hogy az együttes a negyeddöntőért zajló párharc szerdai első meccsén hazai pályán kiütéses, 36-23-as vereséget szenvedett. A találkozó után a drukkerek azt kérték a játékosoktól, hogy vegyék le mezeiket, másnap pedig nyílt levélben kritizálták a pályára lépők hozzáállását.

A jegyek a visszaváltástól függetlenül érvényesek maradnak.

A klub közleménye szerint a visszaváltott belépők vételárát a szurkolói boltban van lehetősége visszakapni azoknak, akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel. A teendő csak annyi, hogy aki szeretné visszakapni a belépője árát, hozza magával a jegyét. A visszaváltásra április 4-ig (kedd) 18 óráig van lehetőség.

A szurkolói bolt nyitvatartása: 

Keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 között.
Szombaton 10:00-14:00 között.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!