Interjú Juan Carlos Pastorral: Celjére hangol a Pick Szeged

Pick Szeged, 2022.11.22

Szerdán újabb nehéz mérkőzés vár a Pick Szeged együttesére, hiszen Bodó Ricsiék a Bajnokok Ligájában lesznek érdekeltek, az ellenfél ezúttal a szlovén bajnok lesz.

Juan Carlos Pastor
Nincs könnyű helyzetben Juan Carlos Pastor mester, aki az előzetes tervekkel ellentétben az idény végén távozik a Pick Szeged csapatától. A Picknek az idei szezonban nem sok babér termett, már ami a Bajnokok Ligáját illeti, igaz bitang nehéz csoportba kerültek a Tisza-partiak. Eddig egyedül a norvég Elverum csapatát sikerült felülmúlniuk a Pastor tanítványoknak. A szerdai mérkőzés sem ígérkezik sétagaloppnak, hiszen a Celje biztosan teljes erőbedobással küzd majd a győzelemért. A szlovén együttes sem dúskál pontokban az idei BL kiírást tekintve, hiszen hazai környezetben "csak" a THW Kielt sikerült meglepniük (38-36), a többi mérkőzésüket sorra elveszítették.  

Juan Carlos Pastor mestert a Budai Farkasok elleni hazai bajnokin kérdeztük a sérültek állapotáról, illetve a Pick előtt álló BL mérkőzésről. Mint ismert a Budai Farkasok ellen szenvedett izomsérülést Miguel Martins, akinek így kérdésessé vált a játéka. A Celje viszonylag alacsonyabb játékosokból áll, viszont rendkívül mozgékonyak, így erre kell odafigyelnie Dean Bombac-éknak.  

(Webrádió)

Címkék

Juan Carlos Pastor Pick Szeged Marko Krivokapic
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!