Kézilabda NB I - Novemberben lesznek az első rangadók

Pick Szeged, 2021.07.22

A férfiaknál a MOL-Pick Szeged és a Telekom Veszprém, illetve a nőknél a Ferencváros és a Győri Audi ETO KC is novemberben találkozik egymással először a kézilabda NB I következő idényében.

A magyar szövetség székházában csütörtökön készítették el az élvonal következő idényének programját. A bajnokságok első fordulójának versenynapja mindkét nem esetében szeptember 12., az alapszakasz utolsó fordulóját a férfiaknál május 29-én, a nőknél május 22-én rendezik.

A versenykiírás alapján a Bajnokok Ligájában induló együttesek megegyezhettek egymással a bajnoki mérkőzésük időpontjáról, és választhattak sorsolási számot. A bajnoki címvédő Szeged és a Magyar Kupa-győztes Veszprém élt ezzel a lehetőséggel, első rangadójukra november 14-én kerül sor Veszprémben, míg Szegeden május 1-jén játszanak egymással. A férfi bajnoki döntőt június 1-12. között rendezik.

A bajnok FTC és a kupagyőztes Győr a sorsolás mellett maradt, első összecsapásukat november 20-án rendezik az ETO otthonában, a fővárosban pedig április 14-én találkoznak egymással.


A férfi NB I mezőnye:
Budakalász, Eger Eszterházy SZSE, MOL-Pick Szeged, HE-DO B.Braun Gyöngyös, Telekom Veszprém, Kecskeméti TE, Veszprémi KKFT, Sport36-Komló, Ferencvárosi TC, Csurgói KK, Grundfos Tatabánya KC, Nemzeti Kézilabda Akadémia, Dabasi KC VSE, Balatonfüredi KSE


A női NB I mezőnye:
Vasas SC, Siófok KC, DVSC Schaeffler, Dunaújvárosi Kohász KA, MTK Budapest, Érd, FTC-Rail Cargo Hungaria, Mosonmagyaróvári KC SE, Váci NKSE, Budaörs KSN, Szombathelyi KKA, Kisvárda-Master Good SE, Győri Audi ETO KC, Alba Fehérvár KC
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!