Magnus Rød is a Pick Szegedbe tart? Sajtóhír

Pick Szeged, 2023.12.23

Eléggé felgyorsultak az események a Pick Szeged háza-tája körül, hiszen sorra rebbennek fel a különböző sajtóhírek a jövő évi szezon igazolásaival kapcsolatban.

Magnus Rod
Mint azt már mindenki tudja, jövő nyártól Michael Apelgren és a Szeged korábbi kiváló játékosa és egykori csapatkapitánya Jonas Källman veszi át a Pick Szeged csapatának irányítását. Eddig Tobias Thulin igazolása biztos, ugyanakkor portálunk értesülése szerint Szegedre tart a francia Jérémy Toto is a Nantes-ból, valamint a svéd Jim Gottfridsson is, igaz utóbbi játékos csak 2025-től állna rendelkezésre a svéd edzőpáros számára. Ugyanakkor szinte biztosra vehető Lazar Kukić szerződtetése is, aki a CS Dinamo Bucuresti együttesétől érkezne a Tisza-partjára.  

Mai sajtóhírek szerint szintén Szegedre tart a norvég válogatott Magnus Abelvik Rød is. Az SG Flensburg-Handewitt csapatától a Kolstad Håndballba igazolt játékos részben a megroppant anyagi források miatt kényszerül váltani és sajtóhírek szerint szintén a Szegedet választotta, sőt egyesek tudni vélik, hogy már alá is írt. A jelenleg 26 éves jobb átlövő a 2024/25-ös szezontól csatlakozna a Pickhez.

Külföldi források a Magdeburg izlandi irányítóját, Janus Dadi Smarasont is hírbe hozták a Pick Szegeddel. Az irányító éppen a Kolstadtól érkezett a német topcsapathoz a vállsérülést szenvedett Gisli Kristjansson pótlására. A 28 éves izlandi jól játszott, de Kristjansson visszatérése miatt talán kevesebb játéklehetőséget kapna, ezért dönthet a váltás mellett. 

Egy rendkívül jó csapat látszik formálódni Szegeden, de ne feledjük, hogy a mostani sajtóhírek csak akkor válnak biztossá, ha bejelentik, sajnos koránt sem biztos, hogy mindegyik fent felsorolt játékossal találkozhatunk majd a Pick Arénában, mint csapattag. 

Fotó: Wikipedia
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!