OTP-Bank Pick Szeged - Csurgói KK 34-32 (20-14)

Pick Szeged, 2022.12.10

A tabella negyedik helyezettje ellen játssza soron következő, 12. bajnoki mérkőzését a Pick Szeged együttese.

Pick-Csurgó beharangozó Komoly feladat elé néz szombaton Juan Carlos Pastor együttese, hiszen a bajnokság jelenleg negyedik helyezettje látogat a Tisza-parti alakulathoz. A Csurgó elleni mérkőzést semmiképp sem lehet félvállról venni, hiszen a Somogy megyei alakulat jelentős játékerőt képvisel, többek között a Lékai Mátét is soraiban tudó Ferencvárost is sikerült felülmúlnia (31-30) Baranyai Norbert együttesének. Jelentős mértékűnek nevezhető verséget is csak a Telekom Veszprém (44-28), illetve talán a Balatonfüred mért rájuk (26-37).

2020. novemberében óriási meglepetésre a Csurgó nyerni tudott a Pick Szeged ellen (33-30), ezután viszont magabiztos Tisza-parti győzelmek következtek. 2022-es év utolsó hazai bajnokiján a cél nem lehet más, csak a magabiztos győzelem Bánhidi Bencéék részéről.  

A mérkőzés előtt plüssdobásra is sor kerül a jótékonyság jegyében, a hazai csapat minden szurkolót arra kér, hogy hozzon magával egy kabalát, amit szívesen ajándékozna oda jótékonysági célra. A pályára dobott plüssöket az Ágota Alapítvány, valamint a Református Szeretetszolgálat Alapítványa kapja meg. A mérkőzésen úgy tűnik, hogy ismét pályára léphet a Pick válogatott hálóőre Mikler Roland, aki kisebb térdműtéten esett át.

A mérkőzés és az élő közvetítés is 17. 00 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Boros Tamás lesz.  

(Webrádió)

Címkék

OTP-Bank Pick Szeged - Csurgói KK Kézilabda NB1 Élő közvetítés
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!