OTP-Bank Pick Szeged - Lomza Industria Kielce: 28-31 (13-16)

Pick Szeged, 2022.12.07

A Bajnokok Ligája tavalyi ezüstérmese ellen lép pályára a Pick Szeged együttese szerdán 18.45-től.

OTP-Bank Pick Szeged - Lomza Industria Kielce Talant Dujshebaev együttese magabiztosan veszi az akadályokat a Bajnokok Ligája B csoportjában, igaz legutóbb a norvég Elverum otthonában mindössze egy góllal tudtak csak nyerni (26-27). A lengyel bajnokkal egyszer már megküzdött az idei évben a Pastor legénység, Bodó Ricsiék november 3-án hétgólos vereséget (37-30) szenvedtek a Kielce otthonában.  

Az idei szezonban a lengyel sztárcsapatot eddig csak a Barcelona tudta felülmúlni (32-28) hazai környezetben.

A Bajnokok Ligája idei szezonja nem indult jól Juan Carlos Pastor csapatának, hiszen Mikler Rolandék csak a sereghajtó Elverum, majd a Celje ellen tudtak diadalmaskodni, a többi mérkőzésüket sorra elveszítették.  

Reméljük, hogy a mai összecsapáson a Pick felülkerekedik neves vetélytársán. A mérkőzésen részt vesz a Pick egykori kiválósága, korábbi csapatkapitánya, Zubai Szabolcs, valamint a kajak világbajnok Birkás Balázs is, hogy együtt buzdítsák a kékeket.

Mikler Roland térdsérüléssel bajlódott egy ideje, meg is műtötték a kiváló hálóőrt, aki vélhetőleg most még nem léphet pályára a Kielce ellen. Szintén sérült volt Miguel Martins is, aki izomsérülést szenvedett, a portugál irányító viszont biztosan pályára léphet a lengyel bajnok elleni rangadón, nem úgy mint Luka Stepancic, aki csak januárban lesz hadra fogható.

Az élő közvetítés és a mérkőzés is 18.45-kor kezdődik, a kommentátor ezúttal Kovács Máté lesz.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!