OTP Bank - Pick Szeged - Telekom Veszprém férfi kézilabda bajnoki döntő: 31-25 (15-11)

Pick Szeged, 2023.06.02

A várakozásoknak megfelelően a Szeged és a Veszprém csapatai között dől el a bajnoki cím sorsa. A két nyert mérkőzésig tartó összecsapás első felvonására Szegeden kerül sor.

Pick Szeged küzdőtér Immár sokadik mérkőzését játssza a Telekom Veszprém ellen az OTP Bank - Pick Szeged csapata. A bajnoki összecsapás első fordulójára a Pick Arénában kerül sor, hiszen a Tisza-parti alakulat nyerte meg az alapszakaszt. Az már biztossá vált, hogy Mirko Alilovic, Rosta Miklós, Bogdan Radivojevic, Alexander Blonz, valamint Kent Robin Tonnesen is távozik a címvédőtől. Ugyanakkor nem csak távozók, de érkezők is akadnak, hiszen a klub nem régiben jelentette be Marin Jelinic mellett Gleb Kalaras, Szymon Dzialakiewicz és Carlos Molina Cosano leigazolását. A terveknek megfelelően néhány fiatal is visszatér a patinás klubhoz, hiszen csatlakozik a jövőre Kárpáti Krisztián által vezetett alakulathoz két sajt nevelésű játékos Nagy Martin, valamint Szilágyi Benjámin.  

A két csapat a 2022/23-as évben eddig ötször találkozott egymással, az alapszakaszt hazai környezetben a Veszprém, illetve a Szeged is abszolválta. Az összecsapás és az élő közvetítés is 18.15-kor kezdődik a kommentátor ezúttal Kovács Máté lesz.

(Webrádió)

Címkék

OTP Bank - Pick Szeged Telekom Veszprém Kézilabda Bajnoki döntő
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!