Pick Szeged - HE-DO B. Braun Gyöngyös bajnoki férfi kézilabda mérkőzés élőben

Pick Szeged, 2022.10.29

A K&H férfi kézilabda liga hetedik fordulójában a Gyöngyös ellen lép pályára Juan Carlos Pastor együttese hazai környzetben.

Pick-Gyöngyös beharangozó
Szerdán végre megszerezte első győzelmét az idei Bajnokok Ligája szezonban a Pick Szeged együttese, most azonban a gyöngyösi farkasok ellen kell bizonyítania Bodó Ricsiéknek. Bíró Balázs a vendégek vezetőedzője a klub honlapján úgy fogalmazott, hogy a gyöngyösi kézilabda eddigi eredményeihez méltó, tisztességes helytállást kell tanúsítaniuk.  

Juan Carlos Pastor együttese nem veheti félválról a szombat késő esti mérkőzést, hiszen a Gyöngyös meglepetést is képes okozni, bár reméljük ezt nem a Pick Szeged ellen teszik. A cél nem lehet más természetesen, mint a magabiztos hazai győzelem. A Pick Szeged címvédőként eddig csak a Telekom Veszprém csapatától szenvedett vereséget a 2022/23-a bajnoki szezonban.  

A Gyöngyös jelenleg a 10. helyen tanyázik a tabellán, de ez senkit se tévesszen meg, hiszen a farkasok már a Telekom Veszprém, illetve a MOL Tatabánya KC ellen is pályára léptek már.

A mérkőzés és az élő közvetítés 20.05-kor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Boros Tamás lesz.

(Webrádió)

Címkék

Pick Szeged HE-DO B. Braun Gyöngyös Kézilabda Élő
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!