Pick Szeged - Telekom Veszprém beharangozó és bajnoki mérkőzés élőben

Pick Szeged, 2022.04.30

Alig egy héttel a Győrben megrendezett Magyar Kupa négyesdöntő után ismét a Telekom Veszprém lesz a Pick Szeged ellenfele, ezúttal azonban a Magyar Bajnokság pontvadászatában kell helytállnia Juan Carlos Pastor tanítványainak.

Pick Szeged - Telekom Veszprém beharangozó Van miért a Picknek visszavágnia a piros mezeseknek, hiszen az MK elődöntőjében a Veszprém három góllal (30-27) győzte le a Tisza-parti együttest. A tabellát jelenleg a szegedi alakulat vezeti, ugyanakkor a Veszprém egy meccsel kevesebbet játszott. Juan Carlos Pastor tanítványai 20 győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a tabella éllovasai, míg a második helyen a Telekom Veszprém, míg a képzeletbeli dobogó harmadik helyén jelenleg a Balatonfüred tanyázik. Az idei szezonban eddig kétszer találkozott egymással a két sztárcsapat, az idegenbeli bajnokin (26-26) döntetlen született, míg ahogyan korábban említettem a Magyar Kupában az Ilic tanítványok diadalmaskodtak 30-27-re.

A vendégek honlapján is megjelent, hogy a két csapat eddig 180-szor találkozott egymással, jelenleg a Veszprém felé dől a mérleg nyelve, hiszen a vendégek eddig 122-szer, míg a Szeged csak 51-szer diadalmaskodott, illetve volt még hét döntetlen is az eddigi összecsapások alkalmával. A hazai mérkőzés teltházas lesz, ami azt jelenti, hogy összesen 8300-an fogják buzdítani kedvenc csapatukat. A mérkőzés és terveink szerint az élő közvetítés is 17.15-kor kezdődik a vadonatúj Pick Arénában.

(Webrádió)

Címkék

Pick Szeged Telekom Veszprém Kézilabda Bajnoki döntő Élő közvetítés
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!