Visszahódítaná a bajnoki trófeát és a kupát is a Pick Szeged

Pick Szeged, 2023.07.25

A jövő héten kezdi a felkészülést a 2023/24-es szezonra az OTP-Bank Pick Szeged csapata.

Pick Szeged sajtótájékoztató - 2023.07.25. A klubnál hagyomány, hogy az idénynyitót egy sajtótájékoztatóval kezdi a csapat. A szezon kezdetet megelőző sajtótájékoztatóra természetesen a Pick Arénában került sor, ahol Kiss Bence cégvezető, Kárpáti Krisztián és Vladan Jordovics edzőpárosa, valamint Bánhidi Bence csapatkapitány ismertette a csapat idei szezonra tervezett célkitűzéseit.  

A sajtótájékoztatón egyértelműen pozitív volt a hangulat és a résztvevők azt is megtudhatták, hogy a Pick célkitűzései között szerepel a bajnoki trófea és a kupa visszahódítása. Szintén a tervek között szerepel a Bajnokok Ligája csoportköréből történő továbbjutás, noha a Tisza-parti együttes számos neves csapattal találkozik majd a legrangosabb kupasorozatban.  

Új a stáb egy része, valamint Kárpáti Krisztián vezetőedzőnek 7 új játékost kell beépítenie a csapatba. Mint megtudtuk a Pick Akadémia korábbi trénerének is volt némi beleszólása a játékosok kiválasztásába. A Pick a korábbi évekhez hasonlóan Roglán edzőtáborozik, ahol az utolsó napon a szlovén Gorenje Velenjével méri össze a tudását. A roglai kitérő után Franciaországban, egy rangos tornán vendégszerepel a csapat Strasbourgban, ahol többek között a Nantes és a Chambéry lesz az ellenfél.  

A Pick a bajnokságban a Gyöngyös ellen kezd hazai környezetben, míg a Bajnokok Ligájába a francia sztár alakulat, a PSG legjobbjai ellen kell felvenni a kesztyűt. A Pick ez utóbbi mérkőzésen szeretne meglepetést okozni.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!