Praktikus takarítóeszközök, amelyek megkönnyítik a munkánkat

PR-cikkek , 2024.06.26

Hoztunk pár hasznos takarítóeszközt, amelyek mind a vállalkozóknak, mind pedig a háziasszonyoknak jól jöhetnek a takarítások alkalmával.

Takarítás A mai innovatív világban nem árt, ha nyitott szemmel járunk, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy mikor látunk meg egy új terméket. Mi most az alapvető eszközökkel foglalkozunk.  

Ablaklehúzók, amik nem csak az ablaktakarításnál jöhetnek jól

A T-Depo takarítóeszköz kínálatában minőségi ablaklehúzók közül választhatunk. Ezeket a lehúzokat nemcsak az ablakoknál, hanem a zuhanykabinoknál és a csempéknél is bevethetjük. Nagyszerűen lehet vele takarítani úgy, hogy utána ne kelljen hetekig nézegetni a tisztítás után visszamaradt foltokat.  

Szivacskendők

Többféle szivacskendő is megtalálható a webshopok, valamint a boltok kínálatában, de a minőség terén ne kössünk kompromisszumot. Az olcsóbb nem lesz mindig a legjobb választás, ahogyan a papírtörlő sem segíthet minden feladat megoldásában. A konyhai pultokat, valamint a konyhai gépeket is nyugodtan letakaríthatjuk a szivacskendőkkel. Ha tehetjük, akkor vásároljunk Viledát.  

Konyharuhák, amelyek minden háztartásban megtalálhatók 

Egyszerre több darabot is beszerezhetünk (ami ajánlott is), hiszen így folyamatosan biztosított az utánpótlás, amíg néhány mosásban van. Természetesen a textil anyagot többször is ki lehet mosni, fontos ugyanis, hogy sűrűn cseréljük, hiszen így nagyon sok betegségtől kímélhetjük meg magunkat. Válasszunk magas pamuttartalmú termékeket a műszálasok helyett.  

Mikroszálas törlőkendő, ami sok mindenre jó

Ezekkel a kendőkkel akár egy komplett autótakarítást is elvégezhetünk, hiszen nem fogják összekarcolni a karosszériát. Minél jobb minőségben vásároljuk meg, annál hatékonyabb lesz a munka is vele.  

Minden háztartás alapfelszerelése: a vödör

Nem is ismerünk olyan háziasszonyt, aki ne használna vödröt. Ezekben tárolhatjuk a tisztítószereket és felmosáskor sem kell mindig szaladgálni, hogy kiöblítsük a ruhát. Ezenfelül még számtalan más praktikus dologra jó, és csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy mire fogjuk használni.

Súrolókefe nélkül bajban lennénk

A szivacsok nem minden esetben elegendőek a takarításhoz, hiszen sokszor be kell vetni a keféket is. Ilyen lehet a tavaszi vagy a téli nagytakarításkor a szőnyegek tisztítása. Amennyiben alapos munkát szeretnénk végezni, akkor válasszunk a feladatnak megfelelő sörtéjű terméket. Nem mindenkinek van lehetősége szőnyegtisztítót bérelni, és ez csak egy kisebb beruházás lesz, ami azonnal orvosolja a problémát.  

Felmosó szettek

Akik szeretik a praktikus megoldásokat, azoknak ajánljuk ezeket a szetteket. Nem kell kínlódni külön a vödörrel és a ronggyal, hiszen ezekkel a termékekkel pillanatok alatt eltüntethető a por és a szennyeződések.  

Kifejezetten ajánlott azoknak, akik kisállatot tartanak a lakásban, vagy olyan helyen élnek ahol rengeteg por jut be a lakásba. Természetesen ebből is többféle kialakítású áll rendelkezésünkre, de mindig az adott feladat elvégzésére legalkalmasabb felmosó szett mellett tegyük le a voksunkat.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!