Miért szeretik sokan a Kenót?

Szerencsejáték, 2022.05.03

A Kenó játék egy lottó játék, amely kiállta már az idők próbáját. Nagyon sokan szeretik,hiszen szórakoztató és a nyeremények magasak.

Kenó A Kenó játék igen egyszerű hiszen egy szelvényen a kiválasztott játéktípusnak megfelelő számot kell kiválasztani. A 10-es alapjáték főnyereménye alaptét esetén 25 millió Forint. Ki ne szeretne egy este alatt 25 milliót keresni?

Kenó alapok

A Kenó összesen 10 játéktípust kínál. Mindig annyi számot kell bejelölni a szelvényen ahány számot az adott játéktípus engedélyez. Sokan a 10-es vagy az 5-ös Kenót játsszák. A 10-es Kenó ugyan nehezebb, mert mind a 10 számot el kell találni, viszont akkor is fizet, ha nem sikerül egy számot sem eltalálnunk. Az alapjáték ára 250 Forint. Ha folyamatosan ugyan azokkal a számainkkal szeretnénk játszani, akkor egy hétre is feladhatjuk a szelvényt, így minden este esélyünk nyílik a
főnyereményre. A Kenó nyereménytábláját az szrt.hu oldalon meg lehet tekinteni. A világon nagyon sok helyen játsszák ezt a sokak által kedvelt játékot, még a kaszinókban is.

Miért szeretik sokan a Kenót?

Ennek igen egyszerű az oka. Ez egy igen egyszerű játék, semmilyen különleges tudást nem igényel és minden nap van sorsolás. A kenóban a számkombinációkkal tulajdonképpen a kockázat szintjét is megválaszthatjuk, így biztosan nem ér bennünket meglepetés. A 10-es játékkal általában azok játszanak, akik a főnyereményért harcolnak. Minél többet játszunk a Kenón annál nagyobb tapasztalatra tehetünk szert és idővel egy saját stratégiát is kidolgozhatunk. A játék további nagy előnye, hogy a nyeremény összege előre tudható, hiszen a nyereménytábla szerinti szorzót fizetik ki. Itt nem függ a játékosok számától a nyeremény, hanem fix szorzó van. A Pénzkalauz oldalán mindig találunk friss információkat a Kenó sorsolásokkal kapcsolatban.

Hol lehet feladni a szelvényt?

A Kenó szelvényeket bármelyik lottózóban fel lehet adni, de az szrt lehetőséget kínál az applikáción, a weboldalon és az ATM automatákon keresztül elindítható fogadásokra is. Ha napközben leginkább a számítógép előtt vagyunk, akkor érdemes az online verziók mellett letenni a voksunkat. A weboldalon egy egyszerű regisztrációt követően bankkártyánkról feltölthetjük az egyenlegünket és azonnal be is küldhetjük az aznapi vagy akár a heti szelvényünket. A Kenót szinte bárhol lehet játszani, akár még a nyári szabadság alatt is kellemes kikapcsolódást ígér. A naponta kisorsolt több millió forint sokakat elcsábít, így elmondhatjuk, hogy a Kenó játéknak Magyarországon igen nagy a rajongótábora. Akik minden nap szeretik megkísérteni szerencséjüket, azoknak kifejezetten ajánlott ez a játék. Érdemes akár még a mai nap folyamán szerencsét próbálni a Kenóval, hiszen akik még soha nem játszottak, azoknak „szűz” kezük van, azaz minden esélyük megvan arra, hogy akár még ma bezsebeljék a főnyereményt.

Mikor van sorsolás?

A Kenó számokat minden este 22 óra körül sorsolják és a Duna tévén közvetítik. A nyertes Kenó számokat ezen felül az szrt honlapján bármikor megtekinthetjük, akár évekre visszamenően is.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!