Min múlik az, hogy eltaláljuk-e a Luxor nyerőszámokat?

Szerencsejáték, 2022.11.03

Vajon jobb, random számokat kiválasztanunk, vagy nagyobb az esélyünk abban az esetben, ha fix számokkal játszunk? Melyik Lottót érdemes kipróbálnunk abban az esetben, ha még kezdők vagyunk, és mégis melyiknél van a legnagyobb esélye annak hogy nyerjünk? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket tehetünk fel magunknak akár heti rendszerességgel, mikor éppen a lottószelvény kitöltése előtt állunk.

Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye az Ötöslottó sorsolásán Természetesen mindenki a főnyereményre hajt, és ehhez sokan képesek mindenféle taktikákat is követni. Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a lottószámok kisorsolása minden esetben teljesen véletlenül zajlik.

A Luxor Lottó sokak számára lehetséges, hogy első ránézésre kicsit bonyolultabban tűnik, mint a hagyományos, Ötös, vagy Hatos társai, de ha egyszer az ember megérti, nagyon könnyen belejön.

A Luxor nyerőszámai is hetente kerülnek kisorsolásra, tehát heti szinten megadhatjuk az esélyt arra, hogy megnyerjük a főnyereményt, amit ez esetben Jackpotnak is hívhatunk.

Vajon mekkora az esélye annak, hogy telitalálatunk legyen a lottón?

Természetesen sokan kíváncsiak arra, hogy mivel tudják növelni az esélyeiket abban az esetben, ha most kezdtek el lottózni, és bátran elmondhatjuk azt is, hogy egyre több fiatal
szeretné rábízni magát a jószerencsére, és követi hétről hétre a legfrissebb nyerőszámok kisorsolását.

A Luxor nyerőszámok megtippelése során oszloponként 4-4, tehát összesen 20 számot kell kiválasztanunk, a 75 számból.

Telitalálatunk csak abban az esetben van, ha az általunk kiválasztott számok közül az összeset kihúzták, vagyis egy „kép”, illetve egy „keret” találatunk is lett. A „kép” találat azt jelenti, hogy a középen megtalálható, 3x3-as négyzet mind a 6 számát sikerült jól megtippelnünk, a „keret” találat pedig annyit takar, hogy a külső keretben lévő 14 számot, melyet korábban megadtunk, kisorsolták.

A Luxor nyerőszámok esetében fontos megemlítenünk még azt is, hogy plusz nyeremény jár azoknak a játékosoknak, akiknek elsőként sikerült „kép” vagy „keret” találatot összehoznia. A Luxorban a Jackpotot, vagyis a főnyereményt végül az viszi haza, akinek telitalálata a határszámon belül van. Ebből a határszámból pedig kiderül, hogy az adott héten maximum hány Luxor nyerőszám kisorsolásánál kell elérnünk a telitalálatot.

Mik tudják befolyásolni a lottónyereményünk összegét?

A Luxor nyerőszámainak a kisorsolására hasonlóan a többi Lottóhoz képest, heti rendszerességgel kerül sor. A számok kihúzását minden szombat este, 18:45-kor a Duna TV, SzerencseSzombat című tévéműsorban tudjuk követni.

A nyeremény nagysága pedig ennél a szerencsejátéknál is több mindenen tud múlni. Elsősorban függ attól, hogy az adott sorsolásra egy hét alatt összesen hány alapjáték érkezett be, illetve múlik a nyeremény nagysága azon is, hogy hány nyertes lesz egy adott nyerőosztályon belül (Tehát hány embernek lesz külön „keret” és „kép” találata). Illetve jó tudni azt is, hogy előző hétről van-e halmozó nyereményösszeg.

Mint minden szerencsejátéknál, a Lottózásnál is fontos szem előtt tartanunk azt, hogy a szerencsén múlik az, hogy nyerni fogunk-e ezért nem érdemes túlságosan rástresszelni a dologra. Már azzal, hogy kitöltjük az adott lottószelvényt megadjuk az esélyt arra, hogy elvigyük akár a Főnyereményt is.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!