Hidvéghi Balázs: az illegális migráció és a terrorizmus közötti összefüggés a napnál is világosabb

Terrorizmus, 2023.11.08

Az illegális migráció és a terrorizmus közötti összefüggés a napnál is világosabb, ehhez képest még mindig sokan azt az abszurd állítást ismételgetik Brüsszelben, hogy a bevándorlás jó dolog és szükségünk van rá - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz uniós parlamenti képviselője szerdán Brüsszelben.

A képviselő az Európai Parlament plenáris ülésén hangsúlyozta: Európa bajban van, de Brüsszel képtelen épkézláb megoldásokkal szolgálni.

"Meg lehet nézni, mi zajlik itt a nyugat-európai utcákon. Iszlamista terroristák ártatlan embereket gyilkolnak meg, tömegtüntetések szerveződnek, ahol egy terrorszervezetet éltetnek és a második világháború óta nem látott nyílt antiszemita uszítás folyik" - mutatott rá a képviselő.

Felszólalásában arra is kitért, hogy bár kritika nélkül támogatják a háborút, Brüsszel Ukrajna stratégiája megbukott.

Véleménye szerint több mint másfél évvel a háború kezdete óta a harcok befejezése egy tapodtat sem került közelebb, miközben százezrek lelik halálukat a harctéren.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel megoldásképtelenségét tükrözik az uniós költségvetés körüli káosz és az uniós pénzek jogtalan visszatartása mellett a konzervatív kormányok elleni hazug ideológiai támadások is.

"Az Európát gyengítő politika helyett olyan új vezetésre van szükség, ami az európaiak érdekét helyezi az első helyre, az előtérbe. Brüsszelben eljött az idő a változásra" - hívta fel a figyelmet a Fidesz EP-képviselője.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!