Voks 24 - Donáth Anna úgy érzi, a munkájuk eredményre fog vezetni

Választás 2024, 2024.06.09

A Momentum elmúlt hetekben folytatott országos kampánya jól látható volt és eredményre fog vezetni a vasárnapi választásokon - mondta Donáth Anna, a párt európai parlamenti (EP-) listavezetője újságíróknak, miután leadta voksait a főváros XI. kerületében.

Voks 24 - Donáth Anna leadta szavazatát "Nagyon büszke vagyok a momentumosokra, mert Zalától Nyírségig felszántottuk az országot, az összes megyében ott vagyunk, rengeteg helyen vannak országgyűlési képviselőjelöltjeink, polgármesterjelöltjeink és megyei listás jelöltjeink" - mondta a listavezető.

Donáth Anna hangsúlyozta, nagyon nehéz, hogy két választást tartanak egyszerre, ezért este valószínűleg lesznek boldogabb és szomorúbb pillanataik is.

Azt mondta, ő listavezetőként akkor lesz elégedett, ha a képviselőjelöltjeik többsége be tud kerülni a megyei listákon és a megyei közgyűlésekbe, és képviselni tudják majd a liberális értékeket.

"Azt gondolom, hogy az EU-parlament az egyik ilyen hely, ahol a liberális értékek képviselete, a magyar emberek képviselete a legfontosabb" - tette hozzá Donáth Anna.

Úgy fogalmazott: "az elmúlt öt év munkája, amit Cseh Katalinnal végeztünk, önmagáért beszél, mi erre kértünk felhatalmazást, így magabiztosan vágunk neki a következő öt évnek is".

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Donáth Anna Szavazás Momentum

Galériánk

Voks 24 - Donáth Anna leadta szavazatát Voks 24 - Donáth Anna leadta szavazatát
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!