Voks 24 - Grundtner András: a fővárosban élő keresztény, nemzeti szavazóknak a Mi Hazánk maradt az egyetlen választás

Választás 2024, 2024.06.07

Szentkirályi Alexandra (a Fidesz-KDNP jelöltje) visszalépésével a Mi Hazánk Mozgalom maradt az egyetlen erő, amely kiutat jelent a nemzeti elkötelezettségű, hagyománytisztelő fővárosi lakosság számára - írta az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben a Mi Hazánk Mozgalom főpolgármester-jelöltje.

Önkormányzat 2024 - A budapesti főpolgármester-jelöltek Grundtner András szerint Vitézy Dávid "ugyanannak a belvárosi progresszív-liberális elitista klubnak a tagja, amely Karácsony Gergely mögött áll és amely multikulturális mocsárba fullasztaná Budapestet".

Vitézy Dávid "az autósellenes politika atyja", a gépjárműforgalom szándékos akadályozásának bevezetője, víziói a hivatali idejében közlekedési káoszhoz vezettek és milliárdos veszteséget okoztak a fővárosnak - érvelt a Mi Hazánk jelöltje, emlékeztetve arra az esetre, amikor Vitézy Dávid "sávlezárással bénította meg a város közlekedését többek között a Budaörsi úton". "Ez volt az a pont, ahol a korábbi főnöke, Tarlós István is megelégelte Vitézy ténykedését, és kiebrudalta őt a Városházáról" - tette hozzá Grundtner András.

Leszögezte, a Mi Hazánk Mozgalom nem fogja hagyni, hogy "a globalista magánérdekek vezette szélsőséges liberálisok a nemzet fővárosát a nyugat-európai nagyvárosok szintjére züllesszék, a Mi Hazánk rendet teremt Budapesten és élhetővé teszi a fővárost."
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!