Voks 24 - Grundtner András: a Mi Hazánk az egyetlen erő Budapesten, amely a nemzeti oldalt képviseli

Választás 2024, 2024.06.09

A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen olyan erő Budapesten, amely a nemzeti oldalt képviseli - jelentette ki Grundtner András, a párt főpolgármester-jelöltje vasárnap, miután leadta szavazatát az európai uniós és önkormányzati választásokon a főváros XII. kerületében.

Voks 24 - Grundtner András leadta szavazatát Grundtner András szerint sikeres kampányt folytattak, annak ellenére, hogy nem volt kiegyenlített a küzdelem: míg a két nagy tábor több milliárd forintot költött a kampányra, addig a Mi Hazánknak erre csak néhány millió forint jutott. Sokat köszönhetnek a szép számban közreműködő aktivistáknak, akik kiegyensúlyozták ezt a különbséget - mutatott rá.

A politikus úgy véli, hogy Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének visszalépése után sokan fognak átszavazni a Mi Hazánk Mozgalomra, mert "nem akarnak támogatni egy balliberális erőt".

Grundtner András azt mondta, a Mi Hazánk Mozgalom maradt Budapesten az egyetlen olyan "erő", amely "megállíthatatlanul, folyamatosan és kitartóan" kizárólag a nemzeti oldalt képviseli.

"Arra biztatok mindenkit, hogy ha azt szeretné, hogy Budapest a nemzet fővárosa maradjon, akkor támogassa a Mi Hazánk Mozgalom jelöltjeit és listáit" - hangoztatta.

A főpolgármester-jelölt beszélt arról is, hogy a Mi Hazánk Mozgalom programja a budapestiek mindennapi problémáira nyújt megoldást. Célkitűzéseik között van az autósokat korlátozó intézkedés hatályon kívül helyezése, állandó rendőri gyalogos járőrszolgálat felállítása Városi rendőrség néven, de megteremtenék a bűnmegelőzés forrásait is a fővárosban - mondta.

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Grundtner András Szavazás 2024 Mi Hazánk Mozgalom

Galériánk

Voks 24 - Grundtner András leadta szavazatát Voks 24 - Grundtner András leadta szavazatát Voks 24 - Grundtner András leadta szavazatát
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!