Voks 24 - Három településen nyert a Megoldás Mozgalom polgármester-jelöltje

Választás 2024, 2024.06.10

A Megoldás Mozgalom (MEMO) történelmi győzelmet szerzett három településen a vasárnapi önkormányzati választásokon, az európai parlamenti  választáson viszont a szakmaiság helyett az érzelmek döntöttek, amit csalódásként értékelnek -  mondta Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom EP-listavezetője hétfőn a még nem végleges eredmények ismeretében az MTI-nek nyilatkozva.

Voks 24 - Huszár Viktor szavaz Közölte: történelmi sikerként könyvelik el, hogy Heves vármegyei Mátraballán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Szamossályin és a Baranya vármegyei Drávapiskin a jelöltjük lesz a polgármester. Utóbbi településen a négy fős önkormányzat minden tagját a MEMO adja.

Huszár Viktor hozzátette: a három településen így elindulhat a párt mintatelepülés-programja, amely az élhető, önellátó helyi közösségek kialakítását célozta meg. A települések közterületi wifik, okos zebrák és napelemek kialakítása pályázhatnak - fűzte hozzá.

Az európai parlamenti választásra kitérve elmondta, hogy csalódásnak tekintik az listán elért 0,4 százalékos eredményt. A szakmaiság helyett az érzelmek döntöttek - fogalmazott Huszár Viktor.
(MTI)

Galériánk

Voks 24 - Huszár Viktor szavaz Voks 24 - Huszár Viktor szavaz
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!