Voks 24 - Menczer Tamás: a békét csak közösen tudjuk megvédeni

Választás 2024, 2024.06.05

"A békét csak közösen, vasárnap tudjuk megvédeni", mindenki legyen ott vasárnap a választáson, aki békét akar! - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán szerdán.

Menczer Tamás hangsúlyozta: a legfontosabb kérdés, hogy háború lesz, vagy béke, és mivel ez a legfontosabb kérdés, azt a kérdést is érdemes feltenni, ki az, aki meg tudja védeni Magyarország békéjét, biztonságát.

Erre egyedül Orbán Viktor képes, aki egy válságálló, kipróbált miniszterelnök, eddig mindig megvédte a magyar érdeket, most is kész és képes rá, ha a magyarok vasárnap ott állnak mögötte és mellette - közölte.

Menczer Tamás úgy vélte, a baloldal, az "óbaloldal" és az "újbaloldal" szereplői nem tudják, és bevallottan, deklaráltan nem is akarják megvédeni a magyar érdeket. Ezért azt kérte mindenkitől, Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP-t támogassák.

A kommunikációs igazgató szavai szerint a valaha volt legnagyobb európai parlamenti választási kampány hajrájában van a Fidesz-KDNP, ilyenkor már a legnagyobb, ötös, hatos sebességbe kapcsolnak, "pörgetik a motort" és mozgósítanak.

Aktivistáik és politikusaik több millió háztartásba viszik ki a miniszterelnök levelét, több százezer embert hívnak fel telefonon ezekben a napokban - tette hozzá.

Menczer Tamás köszönetet mondott a Békemenet résztvevőinek és szervezőinek, értékelése szerint megmutatták a béke, a békepártiak erejét, ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy "Magyarország békéjének megőrzése nem lezárt folyamat", ott kell lenni vasárnap és meg kell nyerni a választást.

Kitért arra, az emberek Magyarországon és egyre több, vagy talán az összes európai országban látják azt, hogy ami történik, az nem az ő érdekük, nem értük politizálnak akik ott vannak Brüsszelben és az Európai Parlamentben.

"Ezek az emberek nem az európai embereket képviselik, ezért mondjuk, hogy változás kell, olyanok kellenek oda, akik békepártiak és egyébként minden más területen is, a gazdaság, az életszínvonal, az energia, a mezőgazdaság és lehetne sorolni, az európai emberek érdekeit képviselik" - fogalmazott.

Menczer Tamás úgy vélte, fontos, hogy minél több ilyen embert küldjenek Brüsszelbe, és ha ez megtörtént, és novemberben a "béketeremtésre kész és képes" Donald Trump nyerni tud az Egyesült Államokban, akkor "a háborúba robogó vonatot meg tudjuk állítani és a másik irányba tudjuk elindítani".

A kommunikációs igazgató a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának is vendége volt, ahol arról, hogy Magyar Péter petíciót indított a háború és béke témájában készült plakátok, hirdetések leszedése érdekében, azt mondta: "ez nemcsak a legaljasabb, hanem a legundorítóbb háborúpárti támadás is".

Menczer Tamás hozzátette: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke azt mondja, a háborúellenes plakátokat vegyük le, a háborúellenes kampányt fejezzük be, mert a Stop háború! feliratú plakátok ártanak a gyerekeknek, ezzel szemben az igazság az, hogy nem a plakát öl, hanem a puskagolyó, az atombomba, a háború és a háború kiterjedése. Ha valaki úgy gondolja, nem a puskagolyó gyilkol, hanem a plakát, az álljon elő és védje meg ezt az érvelést, ami nyilvánvalóan nonszensz, abszurd - fűzte hozzá.

A kommunikációs igazgató kitért arra is, hogy Magyar Péter barátja, európai parlementi képviselőjelöltje, Kollár Kinga azt mondta, a magyarok agymosottak a békepárti álláspontjuk miatt, és Magyar Péter is agymosottnak tartja a békepárti magyar embereket, ezt lenyilatkozta egy lengyel újságnak.

"Ezek tőről metszett, feketeöves háborúpárti emberek, ezért akarják a békepárti hangokat elhallgattatni" - fogalmazott Menczer Tamás, hozzátéve, hogy Szlovákiában lelőtték a békepárti miniszterelnököt, Robert Ficót, Brüsszelben rendőröket küldtek a békepárti Orbán Viktorra, és a kampányhajrában Magyarországra is megérkezett Soros György utasítása: "a békepárti hangokat el kell hallgattatni" , a végrehajtó Magyar Péter.

A kommunikációs igazgató azt kérte mindenkitől, hogy vasárnap támogassa Orbán Viktor békepárti miniszterelnököt és Fidesz-KDNP-t, hogy közösen legyőzzék ezt a "háborúpárti brancsot".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!