Voks 24 - Menczer Tamás: Magyarországon is el akarják hallgattatni a békepárti hangokat

Választás 2024, 2024.06.04

A kampányhajrában, a legfontosabb időszakban Magyarországon is el akarják hallgattatni a békepárti hangokat; Soros György utasítása megérkezett, a végrehajtó a "feketeöves háborúpárti" Magyar Péter - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán kedden közzétett videóban.

Menczer Tamás emlékeztetett: Szlovákiában a békepárti miniszterelnököt, Robert Ficót lelőtték, Brüsszelben a békepárti miniszterelnökre, Orbán Viktorra ráküldték a rendőröket.

Magyar Péter pedig a háborúellenes, békepárti kampány leállítását követeli Magyarországon - tette hozzá a kormánypárti politikus.

A bejátszásban a Tisza Párt európai parlamenti és fővárosi listavezetője azt mondja: "Követeljük ennek a kampánynak a leállítását. Egyben bejelentem azt is, hogy a médiahatósághoz is fordulunk, és megkérjük ennek az aljas uszító kampánynak a kivizsgálását, valamint írni fogunk hivatalos megkeresést az összes közösségi médiaplatformnak, ahol ezek a hirdetések mennek, hogy vegyék le."

Menczer Tamás kijelentette: Magyar Péter a háborúellenes kampány befejezését követeli, mert szerinte az árt a gyerekeknek, ezzel szemben az igazság az, hogy nem a háborúellenes plakát veszélyes a gyerekekre, hanem a háború, a puskagolyó és az atombomba.

"Magyarországnak béke kell, a gyerekeinknek béke kell, és a békét egyedül Orbán Viktor tudja megvédeni - hangoztatta a kommunikációs igazgató,

Azt mondta: a baloldal háborúpárti, szorgalmazva, hogy ezért mindenki, aki békét akar, támogassa most vasárnap Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP-t.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!