Voks 24 - Nacsa Lőrinc: Magyar Péter háborúpárti

Választás 2024, 2024.06.03

Magyar Péter háborúpárti, és most azért támadja Orbán Viktor miniszterelnököt, mert a békéről mer beszélni, szinte egyedül Európában - jelentette ki a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője a Facebook-oldalára feltöltött videóban hétfőn.

Nacsa Lőrinc szerint a Tisza Párt európai parlamenti (EP) és fővárosi listavezetője azt akarja, hogy "ne is beszéljünk a békéről".

A KDNP politikusa úgy vélekedett, hogy "a képlet nagyon egyszerű, középút nincs, aki nem a béke pártján áll, aki szerint erről nem is lehet beszélni, az a háború folytatását támogatja és Magyarország biztonságát veszélyezteti".

"Magyar Péter akaratának megfelelően a Facebook levette Orbán Viktor szombati, békepárti beszédét az M1 oldaláról és megpróbálta eltüntetni. Hogyan lehetséges ez? A Facebook Magyar Péter kérése szerint cselekszik? Nincs már sok idő a választásokig, nem engedhetjük meg, hogy elhallgattassanak bennünket, hogy elnyomják a béke hangait, nem hagyhatjuk, hogy Európában ma már egyáltalán ne is lehessen a békéről beszélni. Ezért is óriási tétje van a vasárnapi választásoknak. Csak a béke, csak a Fidesz-KDNP" - közölte.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!