Voks 24 - Vona Gábor: büszkén jöttem szavazni

Választás 2024, 2024.06.09

Vona Gábor, a Második Reformkor Párt EP-listavezetője leadta szavazatát az európai parlamenti választáson vasárnap a főváros XI. kerületében.

Voks 24 - Vona Gábor leadta szavazatát "Nagyon büszkén jöttem most szavazni, bár volt bennem egy kis fura érzés, mert 2018 óta nem vettem úgy részt választáson, hogy számomra személyes tétje is van" - mondta a listavezető. Hozzáfűzte: azért is büszke, mert pártjának talán a legkevesebb forrásból egy nagyon jó kampányt sikerült kialakítania.

"Azt gondolom, hogy a legjobb programunk van, és a legjobb jelöltünk Pekárné Farkas Emese személyében, úgyhogy örömmel szavaztam és nagyon bízom benne, hogy este is lesz okunk örülni" - emelte ki.

Vona Gábor az eredményekkel kapcsolatos elvárásairól elmondta, hogy mivel a Második Reformkor Pártra (2RK) most lehet először szavazni, abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy bármilyen eredménynek örülnek, de azért reménykedik a mandátumban. "Én nagyon örülnék neki, ha holnaptól Pekárné Farkas Emese európai parlamenti képviselőként képviselhetné Magyarországot és a Második Reformkor, a 2RK programját" - fűzte hozzá.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Voks 24 - Vona Gábor leadta szavazatát Voks 24 - Vona Gábor leadta szavazatát
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!