Voks24 - KDNP: sosem volt még ennyire fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni

Választás 2024, 2024.06.06

Már csak pár nap van hátra a választásig, és sosem volt még ennyire fontos, hogy mindannyian elmenjünk szavazni - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője csütörtöki MTI-hez eljuttatott videoüzenetében.

Kiemelte, a tét óriási: háború vagy béke, erről fogunk vasárnap dönteni.

Nacsa Lőrinc rámutatott: a békét egyedül a Fidesz és a KDNP szövetsége képviseli, de ahhoz, hogy továbbra is a békepártiak maradjanak többségben, minden egyes szavazatra szükség lesz.

A háborúpártiak nyomása egyre erőteljesebb, Brüsszel vakon menetel előre a háborúba - mondta. Hangsúlyozta: először sisakokat küldtek, aztán fegyvereket, most meg már atombombákról beszélnek az európai vezetők. A németek pedig a kötelező sorkatonaságot akarják bevezetni - sorolta.

Kitért arra is: a hazai baloldal a kezdetektől fogva háborús lázban ég. Soros György "helyi megbízottjai" már azzal próbálnak minket megvezetni, hogy szerintük erkölcsi kötelességünk lenne beavatkozni az orosz-ukrán háborúba - fogalmazott.

"Mi, kereszténydemokraták azt mondjuk, hogy ki kell maradnunk a háborúból, és meg kell őriznünk Magyarországot a béke szigetének. A Fidesszel szövetségben nekünk, kereszténydemokratáknak ez a szívügyünk és a küldetésünk. Vasárnap csak a béke, csak a Fidesz-KDNP!" - zárta nyilatkozatát Nacsa Lőrinc.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!