Voks24 - LMP: változást Budapesten!

Választás 2024, 2024.06.09

Szavazásra és Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt valamint az LMP jelöltjeinek és listájának támogatására buzdított vasárnap Ungár Péter, az LMP társelnöke a fővárosban.

Ungár Péter, a budapesti Lehel téri piac előtt tartott - online is követhető - sajtótájékoztatón azt mondta: nagyon fontos, hogy legyen hangja a józan politikának és Budapesten végre változás legyen. Fontos, hogy az a "váltóhangulat", amit éreznek, megjelenjen az eredményekben is - hangsúlyozta.

Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető-helyettese, aki a XIII. kerület LMP-s polgármester-jelöltje, kiemelte, a kampány során a kerületben is szerették volna mindenkinek megmutatni, hogy van zöld, reális alternatíva.

Az a céljuk, hogy a kerületet élhetőbbé, zöldebbé tegyék - mutatott rá. Programjából a többi között kiemelte, a közösségi közlekedés, a kerékpáros és gyalogos forgalom fejlesztését, a Pozsonyi utca sétálóutcává alakítását és azt, hogy megakadályozná a folyamatos beépítéseket a kerületben. A kerület megtelt, nincs szükség további nagy beépítésekre - jelentette ki az LMP-s politikus, aki példaként az angyalföldi városrészt említette.

Van tiszta, fenntartható zöld alternatíva - összegzett Kanász-Nagy Máté.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!