Kaukázus Lemezbemutató Koncert/JATE KLUB/Vendég: Meg Egy Cukorka

2019.03.02 - JATE Klub

buli

Kaukázus Lemezbemutató Koncert/JATE KLUB/Vendég: Meg Egy Cukorka A KpOp című lemezanyag mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy idomulástól kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk a főszereplő emberekre.

A Kaukázus "K.U.S."című lemeze 2014-ben jelent meg, mellyel két évig koncertezett az alter rockot játszó banda országszerte. A "Szalai Éva", a "Tartós béke" és a "Teszkó" után "Hatból a három" és a "Mindenki" dalokat is játszották a rádiók. 2016-ban volt az utolsó nyilvános koncert.

Március 2-án a régi „kötelező” nagy dalok mellett természetesen új szerzeményeket is bemutatnak tánczenével és pimaszokos szövegekkel. Remélhetőleg sok régi és új követő találhat magának tartalmas, igényes zenei szórakozást ezen a különleges estén.

Vendég: Meg Egy Cukorka

JEGYEK:
Elővételben: 1.990 Ft
Helyszínen: 2.490 Ft

Jegyek a jate.totaljegy.hu oldalon és a JATE Klub Kávézóában kaphatóak hétköznapokon 13:00-19:00h között.

Információk

Hol?

JATE Klub
Szeged, Toldi utca 2.

Mikor?

2019.03.02
Kövess minket a Facebookon!