Naptár


TV műsor

Badgirls Alliwant Deeperfect w. Stefano Noferini Szeged

2019.01.25 - Hungi Vigadó

buli

Badgirls Alliwant Deeperfect w. Stefano Noferini Szeged Kedves Barátunk!

Ím az új év új szezonjának első Badgirls vs Alliwant bulija! Ráadásul nem is akármilyen durranással, hiszen 2 külhoni vendéggel és egy világhírű branddel közös kollaborációban kerül megrendezésre egy nemzetközi szinten is komoly event!
A világ legjobb kiadójának ítélt (Ibiza DjAwards 2018) Deeperfect label főnöke, aki Marco Carola után az olasz house másik legendás ikonja ★STEFANO NOFERINI★ lesz a fő attrakció ezen az estén! A kiadó klubshowja olyan legendás eseményeken szerepelt, mint a BPM fesztivál például, így kifejezetten megtisztelő, hogy Szeged is felkerül ilyen módon az e-zenei világtérképre!

A másik olasz vendég az új generáció üdvöskéje ★ VINCENZO D'AMICO ★ aki éppúgy megjelent már az említett Deeperfect labelen, mint házigazdáink a Badgirls csapatának AlliWant Music labeljén! Vincenzo trackjeit szanaszét játsza Carolától, Loco Dice, Capriatin keresztül Jamie Jones-ig mindenki, nem véletlen ő a jövő nagy reménysége!

A hazai színeket COLLECTIVE MACHINE és James Cole képviselik majd, hiszen mindkettőjük bemutatkozott már a Deeperfecten így a két label kollaborációjában is - egy az ínyencek számára is egy különleges eseménnyel indítjuk majd az új évet!

★★★ DJS ★★★
▶ STEFANO NOFERINI
▶ VINCENZO D'AMICO
▶ COLLECTIVE MACHINE
▶ JAMES COLE

EXTRA klub dekor
EXTRA VIP area
EXTRA konfetti ágyú
***************************
★ Helyszín: Hungi Vigadó / Szeged Stefánia 6720
★ Belépő: ★ Hamarosan

★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja! Belépés 18 éves kor felett! ★

Információk

Hol?

Hungi Vigadó
Szeged, Stefánia

Mikor?

2019.01.25
Kövess minket a Facebookon!