750 lóerős Nissan GT-R-el furikázik a felnőtt filmek sztárja Mareike Fox

Autók, 2016.10.31

25 éves, szőke és imádja a gyors autókat, a hölgy nem más mint a felnőtt filmek sztárja, Mareike Fox. A szőkeség vonzódik a gyors és szép autókhoz, így nem csoda, hogy választása egy Nissan GT-R-re esett, amely azonban nem mutatott elég jól, így a német Prior Design vette kezelésbe.

Az autó V6-os biturbó motorja sem maradt természetesen érintetlen, hiszen Fox kisasszony négykerekűje kereken 750 lóerőt teljesít. A Prior ugyanakkor PD750 névre hallgató, alaposan kiszélesített kit-jét rakta a japán erőgépre, amely első-hátsó lökösből, szoknyákból és egy hatalmas diffúzorból áll. A látványos kiegészítők több mint 10. 000 euróba kerültek, amely természetesen nem tartalmazza a festés és a méretes felnik, valamint papucsok árát.  

Az biztos, hogy ezzel a kittel és festéssel feltűnőbb, mint egy Lamborghi Aventador és vélhetőleg gyorsabb is. A szemfüles fotóriporterek Európa több pontján is lencsevégre kapták már ezt a gyöngyszemet Fox kisasszonnyal, aki legutóbb Monacóban tette próbára extravagáns járművét.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!