A Pagani Zondának van a legszebb hangja?

Autók, 2016.11.12

Melyik szupersportautó kipufogójának van a legszebb hangzása a világon? Ezen ugyan lehet vitatkozni, de az biztos, hogy a Pagani Zonda mindenkinél benne lenne a top 5-ben.

Pagani Zonda Revolucion
A Horacio Pagani által fémjelzett Zondák az egyik legminőségibb szupersportautók a világon. Látszik, hogy az argentin születésű mérnök szívét-lelkét beleépítette autóiba. A design össze nem téveszthető mással, ilyen például a középre húzott és körben foglalt 4 kipufogóvég. Talán nem meglepő, hogy az extravagáns külső és belső design mellett a Zonda kipufogójának hangzás is kiválóra sikeredett. A végeredményhez persze a hatalmas, 7.3 literes V12-es AMG motor is kell, amely úgy szól, mint egy Forma 1-es autó.

A Zonda több mint 15 éves múltra tekinthet vissza és modelljei olyan sikeresek, hogy a termelés 2011-es hivatalos befejezése után is vannak megrendelések. A legfrissebb a Zonda Revolucion névre hallgat de a Huayrát is imádják tulajdonosai. 

A Pagani Zonda F és társai "muzsikájával" talán csak a Porsche Carrera GT és a méltán híres Lexus LFA érhetnek fel. Hallgassa meg Ön is a Zonda fülbemászó "dallamait".

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!