Bevásárlóközpontba hajtott egy 78 éves férfi

Autók, 2023.08.18

Több ezer dolláros kárt okozott az a 78 éves férfi, aki autójával egy bevásárlóközpontba hajtott augusztus 8-án New Orleans egyik elővárosában.

Optikába hajtott egy férfi
Az idős férfi fizikoterápiára érkezett, azonban egy eddig meg nem nevezett orvosi esemény hatására előbb a bevásárlóközpont oszlopának, majd az egyik üzletnek hajtott neki Nissanjával, ezután pedig elmenekült a helyszínről.  

A rendőrség közleménye szerint a 78 éves férfi időpontra érkezett fizikoterápiás kezelésre augusztus 8-án reggel, majd eddig tisztázatlan egészségügyi okból egy oszlopnak hajtott, majd betolatott egy optikába nem kis meglepetést okozva ezzel a tulajdonosnak.  

A nem mindennapi eset egyébként Kennerben, New Orleans elővárosában történt. A fizikoterápiás üzlet több üvege is betört, valamint a férfi egy tégla oszlopot is lebontott, de a cég közösségi oldala szerint senki sem sérült meg.  


A sofőr ezután vélhetőleg megijedt, hátramenetbe kapcsolta autóját, majd egy optikába hajtott, jelentős kárt okozva ezzel a tulajdonosnak, ezután fogta magát és elszáguldott a helyszínről. A videón jól látszik, hogy a Nissan első és hátsó lökhárítója is leszakadt, de ez a sofőrt láthatólag nem zavarta.  

A rendőrök az eset után nem sokkal megtalálták a férfit, aki zavarodott volt, nem tudott felelni a rendőrök által feltett kérdésekre sem, vélhetően sokkolták a történtek. Egészségi állapotára tekintettel a férfit egyelőre a rendőrség nem vádolta meg semmivel és a nevét sem hozta nyílvánosságra. Louisiana államban egyébként a 70 év feletti sofőröknek 6 évente személyesen kell megújítani a jogosítványukat. A megújítás elég komplex, többek között látásvizsgálatra is szükség van, de elő írhatnak írásbeli tesztet, valamint közúti vezetésre is sor kerülhet, amennyiben ez indokolt. A 78 éves férfi bizonyosan számíthat felülvizsgálatra.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!