Elképesztő bakit követett el az autóvezetői vizsgáján

Autók, 2023.06.11

Egészen elképesztő autóvezetői vizsgát rögzített egy biztonsági kamera Argentinában, ahol egy 63 éves nő vezetett oszlopnak egy Volkswagen Golfot.

Baleset Vw A vizsga szerencsére egy zárt rutinpályán történt, így a vizsgán résztvevőkön kívül senki másnak nem esett baja. Az autóvezetői vizsga jelentős stresszel jár, hiszen mindenki szeretne azon gyorsan és biztonságosan túljutni, lehetőség szerint sikeres eredménnyel. Vannak azonban olyan emberek, akik nagyon izgulnak egy-egy megmérettetés előtt, így hajszolva magukat sikertelenségbe.   

A biztonsági kamera felvételén az látszik, ahogy a 63 éves nő előbb felkap az útpadkára, majd ettől vélhetőleg megijedt, bekapcsolta a vészvillogót, ezután nagy sebességgel tovább hajtott, le az útról, a száguldás pedig az oszlopnál ért véget. Az idős nő vélhetőleg azért követett el ilyen szarvas hibákat, mert a vizsga elején felhajtott az útpadkára, majd ettől megijedt és a fék helyett a gázra lépett.  

Egyes híradások szerint a vizsgára érkező nő az első hibájától annyira pánikba esett, hogy a pedálokat összetévesztve a fék helyett a gázra lépett, ezért döntötte ki a tesztpályán található villanyoszlopot, majd végül a Golf az oldalára borulva állt meg.  

A BBC beszámolója szerint a balesetben csak a 63 éves hölgy sérült meg, de ő is csak könnyebben, az eset után kórházba szállították. A balesetben más nem sérült meg.


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!