Elképesztő Pagani Huayra változat érkezhet

Autók, 2019.03.21

A TopCar Design dolgozik a Pagani Huayra rendkívül mutatósnak ígérkező változatán, amely a tervek szerint Dragon, azaz sárkány néven fut majd.

Pagani Huayra Dragon Olaszországban már nagy titokban tesztelik a nem mindennapi Huayra változatot, amely a legdurvább átépítés lehet mind közül. Sok nem készül belőle, hiszen a tervek szerint összesen 5 darabnak keresnek gazdát. A Pagani a TopCar Design csapatát bízta meg a nemes feladattal, akik a képek tanulsága szerint alaposan kitettek magukért.  

Hatalmas karbon hátsó szárny és egyéb optikai elemek kapnak helyet az autón, melynek a mozgatásáról egy 6.0 literes ikerturbós erőforrás gondoskodik szokás szerint. A V12-es motor 745 lóerőt és 1100 Nm nyomatékot termel a Huayra BC-ben, a Dragon esetében azonban még nagyobb teljesítményt várhatunk.  

A leendő vásárlók természetesen beleszólhatnak az autó színének kialakításába. Nagy az esélye annak, hogy a Huayrának már nem lesz további változata a Dragon után, hiszen a Pagani már nagy erőkkel dolgozik az utódmodellen.  
(Webrádió)

Címkék

Pagani Huayra Dragon

Galériánk

Pagani Huayra Dragon Pagani Huayra Dragon
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!