Ezek a Bridgestone téli gumik most 100.000-eket érnek!

Autók, 2017.11.19

A Bridgestone ősz végi, tél eleji akcióval kedveskedik a most téli gumit vásárlóknak.

Bridgestone téli gumik Azok között, akik 2017. október 12. és 2017 november 30. között vásárolnak 4 darab Bridgestone téligumit (akár személygépjárműre akár 4x4 kerék meghajtású autókra) naponta és hetente is kisorsolnak nyerteseket, akik értékes OMV utalványokkal lesznek gazdagabbak. Ehhez mindössze a vásárlást igazoló blokkot kell megőrizni és feltölteni az Bridgestone gumiabroncs gyártó cég honlapjára.

A Bridgestone téligumi vásárlási akció keretén belül, akik egy szett (azaz négy darab) téli gumiabroncsot vásárolnak és a vásárlást igazoló blokkot feltöltik a http://passion.bridgestone.hu weboldalon, valamint megadják személyes adataikat, sorsoláson vesznek részt. A játék időtartama alatt, minden nap kisorsolnak három szerencsés játékost, akik 10. 000 Forint értékű OMV Utalványt nyernek. A napi nyereményeken felül, hetente egyszer kisorsolnak szintén három darab szerencsést, akik fejenként 1-1 100. 000 Forint értékű OMV Utalvánnyal lesznek gazdagabbak.

A napi 10. 000 Ft-os és a heti 100. 000 Ft-os nyereményekért először is vásárolni kell egy garnitúra Bridgestone téligumi készletet, majd a vásárláskor kapott számlát megőrizni. A kapott számlára ügyelve (nem lehet sérült, szakadt vagy olvashatatlanul mosódott stb. ), annak képét fel kell tölteni a passion.bridgestone.hu webcímen található űrlapon keresztül. Ezután már csak szurkolni kell, hogy Ön legyen a szerencsés nyertes aki megnyeri az értékes napi vagy heti nyeremények egyikét!

A Bridgestone nyereményjátékra a következő téli gumikkal lehet nevezni:

Bridgestone DriveGuard Winter

Egy olyan tökéletes gumiabroncs, amely egyszerre kínál biztonságot, kényelmet és komfortot. A Bridgestone defekttűrő gumiabroncsa képes akár 80 kilométert is megtenni még azután, hogy defektet kapott. A gumi ráadásul kiemelkedő teljesítményt nyújt a havon, latyakban és a nedves útfelületen is. A gumiabroncs kiválóan irányítható még a téli, rideg körülmények között is. A Bridgestone DriveGuard Winter 2016-ban az AutoExpress termékdíját és a Reifen innovációs díját is kiérdemelte.

Bridgestone Blizzak LM001

A Blizzak LM001 a Bridgestone egy innovatív téli gumiabroncsa, amely mind a futófelület mintázatában, mind anyagösszetételében is más mint a régen gyártott téli gumik. A gumiabroncs a gyártó szerint a kiszámíthatatlan körülmények között is magabiztosan és precízen kormányozható, irányítható és használható a téli rideg időszakokban. A Bridgestone Blizzak LM001 kiváló tapadást biztosít a havon, kiemelkedő teljesítményt nyújt nedves útfelületen és alacsony zaj kibocsájtásával nyújt komfortos vezetési élményt.

Bridgestone Blizzak LM-32

A Blizzak LM-32 kiemelkedő tapadást garantál a szélsőséges időjárási körülmények között is. Speciális lamellái és bordázata segít az autót mindig az úton tartani, még a legridegebb téli időjárás alatt is. A gumi garantálja, hogy magabiztosan közlekedhetünk a nedves, a száraz vagy akár a jeges felületeken is egyaránt. A Bridgestone Blizzak LM-31 megbízható tapadást biztosít havon, latyakon és jégen, kiemelkedő kezelhetőséget és irányíthatóságot biztosít nedves útfelületen és mindezek mellett alacsonyabb üzemanyag fogyasztást ígér.

Bridgestone Blizzak LM-80 EVO

A Blizzak LM-80 a 4x4-es járművek tökéletes társa a téli időszakban. A Bridgestone Blizzak LM-80- at direkt úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a napjaink nagy teljesítményű kihívásainak, amire egy
terepjárónak vagy SUV-nak szüksége van. Precíz kormányzást kínál télen, kiegyensúlyozott úttartást száraz és nedves útszakaszokon és alacsony görbülési ellenállása miatt az üzemanyag fogyasztást is optimalizálja.

Bridgestone Blizzak DM-V2

A Blizzak DM-V2 egy prémium kategóriás SUV/4x4-es gumiabroncs a legkeményebb téli körülményekhez. A gumiabroncs felépítése segít, hogy még a legdurvább, skandináv jellegű zord időjárással is megküzdjön. A Bridgestone Blizzak DM-V2 kiemelkedő tapadást biztosít havon és jégen, dinamikus téli kezelhetőség mellett, mindezt kivételes egyensúllyal!

Bridgestone Blizzak W810

A kisteherautók robusztus, megbízható barátja és társa télen. A vállalkozások számára nyújtott precizitás kimagasló megbízhatóságot biztosít a téli időszak alatt akár furgon akár kisáruszállító teherautóról van szó. A Bridgestone Blizzak W810 kimagasló téli kezelhetőséget, kitűnő tapadást és költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!