Futurisztikus garázs, elképesztő autógyűjteménnyel

Autók, 2021.01.16

Manny Khoshbin sosem szerénykedett, de miért is tenné, hiszen az ingatlan mogul cége szárnyal, amelynek bevételét jórészt szuperautókra költi tulajdonosa.

Manny Khoshbin A luxus ingatlanokra specializálódott Khoshbin egy vagyont költött méregdrága sportautókra, de high-tech garázsa sem éppen a panel kocsibeállókat mintázza. A sci-fi filmekbe illő luxusgarázs pedig dugig van McLarenekkel, Bugattikkal és egyéb méregdrága szupersportautókkal. Ráadásul Khoshbin úrnak megvannak a formák is, tehát ha valaki hasonló garázsban gondolkozik, forduljon bizalommal az ingatlan királyhoz. A gyűjtemény elképesztő, amelyben olyan autók találhatók, mint egy Hermes Bugatti Chiron, egy Pagani Huayra vagy egy 800 lóerős McLaren Senna. Az autók összértéke mintegy 30 millió dollár, ami közel 9 millárd jó magyar forintnak felel meg. A mogulnak mondjuk telik is rá, hiszen a Forbes adatai szerint ingatalanos cége több mint 450 millió dollárt taksál.

Khoshbin Dél-Kaliforniában él de USA szerte vannak ingatlanja, példának okáért Texasban is. Jelenleg azon töri a fejét, hogy hogyan tudna egy plusz ajtót kialakítani szuper garázsán, nem semmi.  


 
(Webrádió)

Címkék

Manny Khoshbin
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!