Ki nyer ma sorozatunk folytatódik: Renntech AMG GT S vs. McLaren MP4-12C Spider

Autók, 2016.11.09

Gyorsulási videókat bemutató sorozatunk újabb gyöngyszemmel gazdagodik, hiszen ezúttal is két méregdrága sportautó, a vadonatúj Mercedes-Benz AMG GT S és a régebbi, de szintén csodálatos McLaren MP4-12C Spider feszül egymásnak.

A Mercedes nemrég rukkolt elő az SLR, majd sirályszárnyas SLS utódjával, az AMG GT, illetve S változattal. A "bébi" Merci egy újabb irányvonalat képvisel a cégnél, hiszen az elődeihez képest alaposan megkurtították az árcédulán szereplő összeget. Ettől függetlenül az autó egyáltalán nem rossz, sőt! Igaz az alap változat nem igazán tud befurakodni a szupersportautók közé, de nem is ez a célja. A sportosabb S verzió 510 lóerőt présel ki a 4. 0 literes biturbó V8-as erőforrásból. Ez azonban még kevés lenne a videón látható vetélytársa, a McLaren MP4-12C Spider ellen, csakhogy a Renntech kezelésbe vette az AMG Solarbeam fényezésben pompázó autóját, így a ménes 612-re szaporodott.

Kérdés persze, hogy az elvégzett lóerőkúra elég lesz-e az 625 lóerős McLaren ellen? 

Módosítás ide vagy oda, a 3 másodperc alatt százra katapultáló MP4-12C spider kemény ellenfél, főleg ez a 720 lóerős változat.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!