Új limitált modellen dolgozik a Lamborghini

Autók, 2017.09.15

Hamarosan bemutatkozhat a Lamborghini új, limitált modellje, amelyen az olasz autógyár gőzerővel dolgozik.

Lamborghini Veneno
Alig, hogy a Lamborghini bemutatta új modelljét, az Aventador S Roadstert a Frankfurti Motor Show-n, újabb típusról érkeztek hírek, amely limitált darabszámban kerülhet kiadásra.  

Mauricio Reggiani a cég kutatás+fejlesztésért felelős igazgatója a CarAdvice-nak adott interjújában elmondta: "A kiemelt vásárlóink számára hamarosan bemutatunk egy új modellt, amely egyedülálló lesz".

A limitált darabszámú modellről egyelőre keveset tudni, de hogy Reggiani szavaival éljünk jó néhány innovatív, új technológiát építenek majd be az autóba. Azt egyelőre nem tudni, hogy miről beszélt ilyen sejtelmesen, azonban a Centenario-ban debütáló hátsó kerék kormányzás később az Aventador S esetében is elérhető lesz.

A Lamborghini korlátozott darabszámú modelljei iránt óriási a kereslet, hiszen több típus esetében is elkelt az összes a bemutatkozást követően. Így történt a Reventon, a Concept J, a Veneno Roadster, sőt a Sesto Elemento esetében is.  

Az olasz autógyár még ebben az évben felveheti a kapcsolatot a lehetséges vevőkkel, hiszen az újdonság a 2018-as Genfi Autószalonon mutatkozhat be.

A fotó illusztráció, a képen a Lamborghini Veneno.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!