Újabb fájdalmas LaFerrari baleset

Autók, 2016.06.26

Ismét egy LaFerrari tört össze, ezúttal a szupersportautó hazájában nem tudta valaki megfelelően kordában tartani az elementáris 963 lóerőt.

LaFerrari baleset Olaszországban
A Ferrari csúcsmodellje bizony nem hétvégi vezetőknek való, hiszen a LaFerrari 963 lóerejét nem könnyű uralni, nem véletlen, hogy a gyáriak az erősebb modellekhez tanfolyamot is ajánlanak. Hiába az óvatos vezetési stílus, egy komolyabb gázfröccs és könnyen úgy találhatja magát a dúsgazdag tulajdonos, mint az az olasz úriember, aki Budapest utcáin csúszott meg.

A cikkünk alapjául szolgáló baleset az olasz sportkocsi hazájában, a 2016-os Ferrari Cavalcade Rally elnevezésű eseményen történt Cortina d'Amprezzo-ban. A balesetről nem sokat tudni, de a LaFerrari éppen balra kanyarodott, amikor egy parkoló Lancia Ypsilonnak ütközött, majd egy jókora szikla állította meg, miközben kiütötte a közeli étterem tábláját. A balesetben személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban jelentős.


A szupersportautó ára meglehetősen borsos, lévén csak 499 darabot gyártottak belőle Maranellóban. Egy újszerű darabért közel 5 millió dollárt is elkérhet tulajdonosa. 
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!