Ultra ritka Lamborghini keresi új gazdáját 1,5 milliárd forintért

Autók, 2016.08.14

Extravagáns és nagyon ritka nyitott Lamborghinit szeretne 740 lóerővel? Akkor itt a megoldás 5,5 millió dollárért!

Lamborghini Veneno Roadster
Vannak emberek akik bélyeget, megint mások képeslapokat vagy szalvétákat, a kiváltságosak pedig nagyon drága szupersportautókat gyűjtenek. Cikkünk alapjául szolgáló Lamborghini bármelyik sportautógyűjtő ékköve lehetne, hiszen a Veneno Roadster elképesztően ritka és ennek megfelelően elképesztően drága is. Amennyiben nem tudjuk kivárni az új Ford GT érkezését vagy mondjuk éppen nem vagyunk eléggé privilegizált helyzetben, hogy LaFerrari Apertát vegyünk, akkor itt a lehetőség, hogy egy méregdrága Veneno tulajdonosa legyünk "potom" 5,5 millió dollárért, amely átszámítva több mint 1,5 milliárd forint. Az autót persze luxus járművekre szakosodott portálon hirdetik, a JamesEdition oldalon. 

A Veneno egyébként egy hihetetlenül gyönyörűen megrajzolt nyitott tetejű szupersportautó, értékét tovább növeli, hogy mindössze néhány darab szaladgál belőle a világon. V12-es 6.498 cm3-es motorja nem kevesebb mint 740 lóerőt és 690 Nm nyomatékot présel ki magából, melynek köszönhetően a futurisztikus kinézetű autó 2,9 másodperc alatt abszolválja a százas tempót, míg végsebessége valahol 344 km/h-ban korlátozódik. Az Aventador alapokra építkező Venenot a gyár 50. születésnapjára bocsájtotta ki 2013-ban, a kupé után a Roadstert is elkészítették, de csak nagyon limitált darabszámban.

A hirdetett Veneno nincs agyonhasználva sem, hiszen életének 2 éve alatt mindössze 90 km-t mentek vele, amely még tovább srófolta az egyébként sem alacsony vételárat.


Mi csak egyet javasolhatunk, aki megteheti, annak Venonora fel:)
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!