Vredestein Sportrac 5, nem mindennapos autósoknak

Autók, 2018.02.18

A Vredestein története egészen az 1900-as évek elejére nyúlik vissza. 1908 novemberében indult útjára a vállalat fejlődése, amikor Emile Louis Constant Schiff lett egy delfti vállalatnak a tulajdonosa.

Vredestein Sportrac 5 A vállalat 1909-től már NC Rubberfabriek Vredestein néven működött tovább és ekkor már mindenféle gumitermék gyártásával foglalkoztak a padlóburkolatoktól a teremfoci labdáig. 1934-ben a változást egy tűzvész okozta, amikor a gyár nagy része leéget. Az újjáépítés után pedig megnyitották az első kerékpárgumi gyárukat is. A gyárt fejlődése innen töretlenül haladt előre és 1971-ben már 125 különböző országba értékesítették termékeiket, amelyek listája az idő folyamán kibővült mindenféle jármű gumiabroncsaival. A gyár következő mérföldkövéhez 1990-ben érkezett, amikor együttműködésbe lépett Goirgetto Giugiaro olasz tervezővel, akit az évszázad gépkocsitervezőjének választottak 1999-ben és nevéhez fűződik a Volkswagen Golf I, a BMW M2, a Maserati 3200 GT és az Alfa Romeo Brera tervezése is. Csatlakozásával a teljes Vredestein márka megújult és magasabb szintre lépett.

A Vredestein kiváló minőséget kínál kedvező áron

2009-ben az indiai Apollo Tyres Ltd megvásárolta a Vredestein gumiabroncs gyárat és tovább növelték a gyártó kapacitást. Évente több mint 6 millió nyári, téli és négy évszakos gumiabroncs készül el személygépjárművekre, versenyautókra és mezőgazdasági járművekre is. Napjainkban a vállalat már több mint 2000 embert foglalkoztat és 18 országban tart fenn értékesítési hálózatot. Termékeit főleg Európában, Egyesült Államokban és Kanadában forgalmazzák. A Vredestein legnépszerűbb téli gumiabroncsai a Vredestein Snowtrac 5, a Vredestein Wintrac Xtreme és a Vredestein Snow Classic, még a legnépszerűbb Vredestein nyári gumik személygépjárművekre a gumiabroncsakciok.hu webportálon is megvásárolható Vredestein Sportrac 5, a Vredestein Ultrac Satin, a Vredestein T-Trac 2, a Vredestein Ultrac Vorti és Cento valamint a Vredestein Sprtint Classic. A Vredestein ezeken felül négy évszakos gumiabroncsokat is gyárt valamint terepjárókra, kétkerekűekre és kisteherautókra is készít kerekeket.

Bemutatkozik a Vredestein legnépszerűbb gumija: a Sportrac 5

A Giugiaro tervezte Vredestein Sportrac 5, egy prémium kategóriás gumiabroncs, amely elsősorban középkategóriás és felső kategóriás autókra optimalizált szerkezettel rendelkezik. Mind az anyagösszetételét, mind a mintázatát úgy alakították ki, hogy a sportos életvitelt kedvelők igényeit elégítse ki. Emellett rendkívül csendes és kényelmes utazást biztosít. A sportosság mellett a kiemelkedő stabilitás és a kitűnő kezelhetőség jellemzi mind nedves mind száraz nyári útfelületeken. A sebesség szerelmeseinek szánt gumiabroncs 2013 óta számtalan teszten (ADAC, ACE, AutoBild) ért el kimagaslóan jó eredményeket és a sportautó őrültek körében a gyakorlatban is bizonyított már. AZ egyenletesen kopó kerekek alacsony gördülési ellenállással járulnak hozzá az optimális üzemanyag fogyasztáshoz, miközben biztonságos közlekedést tesznek lehetővé a magas teljesítmény mellett. Az aszimmetrikus mintázat sportos megjelenést kölcsönöz, míg az oldalfal mintázata elegánssá teszi a gumit. A Sportrac 5 optimális vízelvezetéssel nedves utakon is biztonságosan vezethető nagy sebességgel is. A gumiabroncs egy igazi főnyeremény az ár-érték arányban ideális sportos prémium gumit kedvelőknek!

(X)
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!