A szegedi gyermekonkológián járt Sulyok Tamás és felesége

Belföld, 2024.06.27

Magánlátogatásra jött a szegedi gyermekonkológiára június 26-án Sulyok Tamás köztársasági elnök és felesége, Nagy Zsuzsanna, akik ajándékokkal halmozták el az osztály betegeit és dolgozóit. Az államfő elismerte a gyermekklinikán folyó színvonalas szakmai munkát.

Sulyok Tamás a szegedi gyermekonkológián
Dr. Sulyok Tamás, Magyarország köztársasági elnöke és felesége, Nagy Zsuzsanna 2024. június 26-án magánlátogatást tett az SZTE SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ gyermekonkológiai és hematológiai osztályán. A köztársasági elnököt és feleségét Prof. Dr. Rovó László, az SZTE rektora és Prof. Dr. Csóka Ildikó stratégiai főigazgató, valamint Dr. Bereczki Csaba, a gyermekklinika igazgatója fogadta.

Az államfő találkozott a klinika dolgozóival, az ápolóknak gyümölcskosárral kedveskedett. Látogatásának fókusza a gyermekonkológiai osztály volt. Sulyok Tamás és felesége végigjárták az osztály kórtermeit, beszélgettek az ott gyógyuló gyerekekkel és szüleikkel. A Sándor Palotából minden egyes kis betegnek személyre szóló ajándékok érkeztek, amelyek nagy örömet okoztak a kicsiknek. A köztársasági elnök a Reménysugár Alapítvány jótékonysági báljainak fővédnökeként korábban is rendszeresen meglátogatta a klinikát, de államfőként most köszönthették először az egészségügyi intézmény falain belül.

Sulyok Tamás és felesége a kétórás látogatást követően elégedetten távozott, köszönetet mondva az SZTE rektorának, a gyermekklinika igazgatójának és minden dolgozójának az áldozatos, magas szintű gyógyító munkájukért.  

Fotók: Sándor-palota Kommunikációs Igazgatóság
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!