A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének közleménye (2. rész)

Belföld, 2020.03.18

(OS) - A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége mindent elkövet a vírushelyzet miatti gazdasági összeomlás elkerülése érdekében, amelynek feltétele a vállalkozók anyagi és adminisztratív terheinek csökkentése és célzott támogatások biztosítása, hogy fenn tudják tartani tevékenységüket és meg tudják tartani munkavállalóikat.

A VOSZ és a kamara közös Széchenyi Kártya Programjának országos hálózata - ahogy azt az elmúlt évek eredményei bizonyították - alkalmas a vállalkozások hatékony elérésére és a támogatások gyors eljuttatására a vállalkozókhoz.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége elismeri a kormányzat erőfeszítéseit és nagyra értékeli a döntéshozók nyitottságát az egyeztetésekben, az igények és javaslatok összehangolásában. A VOSZ továbbra is hozzájárul minden érdekképviseleti szinten a lehető leghatékonyabb segítség eléréséhez és várja tagjai és a vállalkozók, gazdasági szereplők javaslatait. Ez a munka jelenleg is folyik és az összegyűjtött javaslatokat folyamatosan eljuttatjuk az illetékes minisztériumokhoz és akciócsoportokhoz.


Kiadó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!