CPAC - Kubatov Gábor: meg tudjuk állítani a migránsáradatot a határainknál

Belföld, 2024.04.25

Mi a határainknál meg tudjuk állítani a migránsáradatot - jelentette ki a Fidesz alelnöke a Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC Hungary) csütörtökön Budapesten.

Kubatov Gábor hozzátette, ezért nincsenek Magyarországon terrortámadások, nem alakul ki párhuzamos társadalom, nincsenek lemészárolt papok, szétvert templomok, éjjel szabadon lehet sétálni az utcákon, béke van, nem kell a keresztet leszedni az iskolák faláról.

"Mi egyszerűen nem akarunk félni a saját hazánkban, szeretnénk megőrizni olyannak, amilyennek az őseinktől megkaptuk" - mondta a politikus.

Közölte, "a recept: választásokat kell nyerni". Ehhez szerinte először is kell egy erős vezető, másodszor meg kell törni a liberális média egyeduralmát. Harmadszor "az elvégzett munkában hiszünk, legyen nálunk a legtöbb aktivista, nekünk kell a legtöbb ajtón bekopogtatni, a legtöbb emberrel beszélni. Ez a mi erőnk, a mi demokratikus fegyverünk" - folytatta Kubatov Gábor.

Hangsúlyozta ugyanakkor: "társakra vágyunk, várjuk a szuverenista, konzervatív erők győzelmét az uniós választásokon, és Trump elnök győzelmét november 5-én. Ez a mi szövetségünk, ez a béke szövetsége."

A Fidesz alelnöke felidézte, a magyarok éltek az Oszmán Birodalom elnyomása alatt százötven évig, "ült a nyakunkon az osztrák császár" kétszáz évig, "a szovjetek pedig több mint negyven évig vették el a szabad döntéseink jogát" a kommunista diktatúrával.

"A rendszerváltást követően nem sokkal elvették tőlünk a szabad megszólalás jogát, a médiahegemónia a baloldal kiváltsága volt" - mondta Kubatov Gábor.

Kijelentette, ezért "észleljük már a legelején a rabsághoz vezető első gyanús jeleket és ellenállunk". A brüsszeli elit lassan egy évtizede Soros György parancsára navigálja bele az Európai Uniót egy újabb rabságba, meghívót küld a bevándorlóknak, ők ezt szabadságnak és szolidaritásnak nevezik" - fogalmazott a politikus.

Közölte, az unió 440 millió lakosa évente egymillió migránst fogad be muszlim országokból. Más kultúra, teljesen eltérő szokások, nulla asszimilációs szándék, ezért párhuzamos társadalmak alakulnak ki - hangoztatta.

Kubatov Gábor emlékeztetett a többi között a 2015-ös párizsi, a 2016-os németországi és brüsszeli, a 2020-as bécsi terrortámadásokra. Hozzáfűzte, Franciaországban lassan mindennaposak a zaklatási botrányok, és számos példával alátámasztva leszögezte, "általános gyakorlat a templomok, keresztény szimbólumok elleni támadás" Nyugat-Európában.

"Mindenki úgy él, ahogy akar, ha ők így képzelik el a jövőjüket, az ő dolguk, csak annyit kérünk, engedjék meg, hogy mi dönthessük el, kivel élünk együtt. Ez a mi hazánk, a mi otthonunk, a mi ezeréves örökségünk" - fogalmazott a Fidesz alelnöke.

Rámutatott: azt, hogy Magyarország kerítést húzott a határra, a magyarok közösen döntötték el, sok millió magyar egy népszavazáson.

(FOTÓ)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!