CPAC - Médiakampánnyal támogatja egy amerikai szervezet a CPAC Hungaryt Magyarországon

Belföld, 2024.04.25

Médiakampánnyal támogatja a EU-USA Forum elnevezésű egyesült államokbeli szervezet a Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC Hungary) - tudatták a kampány szervezői közleményben az MTI-vel csütörtökön.

Pénteken láthatók Budapesten a szervezet "öt számjegyű összegbe kerülő" médiakampányának plakátjai és mobil hirdetőtáblák. A magyar, illetve angol nyelven megjelenő hirdetések szövege: "A vélemény legyen szabad!" (Demand Free Speech!), valamint "Üzenje meg az EU-nak, hogy állítsa meg az illegális migrációt!" (Stand up for your safety. Tell the EU to stop illegal immigration.), illetve "Követeljünk változást az Európai Unióban!" (Demand change in the European Union!)

Az EU-US Forum korábban Rómában indított 250 ezer dolláros médiakampányt, amely az EU politikájának "szélsőbaloldali irányát vette célba". Azok a hirdetések többek között arra figyelmeztettek, hogy az EU politikái veszélybe sodorják a nyugati civilizációt, csökkentik a biztonságot.

Az EU-US Forum olyan nonprofit szervezet, amelyet azért hoztak létre, hogy rávilágítson az EU-ból érkező káros politikákra, és elejét vegye annak, hogy ezek az Egyesült Államokban elterjedjenek. A szervezetet a Trump-adminisztráció több korábbi tisztviselője vezeti - írták a szervezők közleményükben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!