Két év pihenő után nyitott meg újra a Szeged Étterem Borozó és Pub

Belföld, 2022.07.15

Két év kényszerpihenő után nyitott meg újra július 11-én Szeged egyik legpatinásabb étterme, a Széchenyi téren található Szeged Étterem Borozó és Pub.

Szeged Étterem és Pub A vendéglátóegységet a koronavírus járvány kezdetén zárta be az akkori üzemeltető, azonban két év Csipkerózsika álmot követően új koncepcióval és tulajdonossal nyitott meg újra a város egyik legismertebb vendéglátóhelye. Mint Hegedűs János kérdésünkre elmondta, egyelőre csak a terasz és az étterem utcafronti része nyitott meg, de a vendégek hamarosan birtokba vehetik a pub-ot és a lenti rendezvénytermet is. Az új tulajdonos új koncepciót is hozott magával, így teljesen megújult az étlap is, amelyet a Business menü egészít ki. Hegedűs János reményei szerint az üzleti menü elnyeri a vendégek tetszését is, amely hétköznap 11-től 15 óráig elérhető és 2300 Ft-ba kerül. A nyitási akció keretében a két fogásos menü mellé egy üveg ásványvízzel is kedveskednek.  

Természetesen teljesen megújult az étterem A'la carte étlapja, amelyen szárnyas, marha és vadhús mellett még garnélia és lazac is szerepel. Ugyanakkor aki a kacsát vagy a steak-et szereti, annak sem kell szomorkodnia, megtalálhatóak az étlapon. Az étterem szegedi viszonylatban a közepes árfekvést képviseli, ugyanakkor a tésztaimádóknak érdemes lehet kipróbálni a füstölt lazacos carbonárát vagy aki a salátát szereti, annak az igaz Cézársaláta ajánlott.  

A megújult Szeged Étterem Borozó és Pub hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap 11-23 óra között várja a vendégeket, míg pénteken és szombaton hosszított nyitvatartással éjfélig.  

Az étterem új tulajdonosa eddig az építőiparban volt érdekelt, de nem állt tőle sose távol a vendéglátás sem, ezért is döntöttek az egész étterem átvétele és újranyitása mellett. Mint Hegedűs János megjegyezte hosszútávban gondolkoznak, sokáig szeretnék üzemeltetni a helyet, hogy visszanyerje megkopott renoméját a Szeged Étterem Borozó és Pub.  
(Webrádió)

Címkék

Szeged Étterem Borozó és Pub
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!