Március 15. - Fidelitas: Juhász Péter és társai az ünnep megzavarására készülnek

Belföld, 2017.03.14

A Fidelitas szerint Juhász Pétert és társait március 15-én egy cél vezérli majd, hogy több tízezer ember ünneplését tönkre tegyék.

Böröcz László, az ifjúsági szervezet elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: március 15-e a magyar nemzet egyik legfontosabb ünnepe, 1848-ban a márciusi ifjak minden nemzedéknek példát mutattak a hazaszeretetből.

Ugyanakkor véleménye szerint nem mindenki gondolja ezt így, és Juhász Pétert társaival együtt csak egy cél vezérli majd a nemzeti ünnepen, hogy több tízezer ember ünneplését tönkre tegyék.

A Fidelitas elnöke úgy látta: a képlet soha nem változik, "Soros pénzel, Juhász Péter pedig fütyülni fog".

Hozzátette: ha belegondolnak, hogy az elmúlt időszakban Soros György által pénzelt migránspárti szervezetek hogyan támadták a magyar kormányt, annak bevándorlás-politikáját, akkor abból egyértelműen következik, nekik március 15-e sem szent. Szerinte ezek a szervezetek és Juhász Péterék nem tisztelik a nemzeti ünnepeket, a nemzeti ügyeket és nem állnak ki a nemzeti értékek mellett

A Fidelitas elnöke közölte: a nemzeti ünnepen békésen, csendben, az ünnepséget nem megzavarva táblákkal fejezik ki tiltakozásukat a Múzeum kertben Juhász Péterék és azok ellen, akik megzavarják az emberek békés megemlékezését.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!