Megkezdték a romeltakarítást a Hotel Silvanusban

Belföld, 2024.03.11

A szerencsétlenül járt visegrádi szállodában megkezdték a romok eltakarítását, amely után következhet a helyreállítás - olvasható a hotel közösségi oldalán.

Tűz a Hotel Silvanusban
Mint írják, a Silvanus munkatársai megkezdték szeretett szállodájuk biztonsággal megközelíthető területeinek rendbetételét. A posztban külön kiemelték, hogy a káresemény miatt senkit sem bocsájtanak el a munkahelyéről, hiszent mint fogalmaznak a Silvanus egy nagy család, a személyzet pedig páratlan.  

A szálloda vezetése a hotel mottójával zárja sorait, mely szerint "A vendéget úgy kell fogadni és vendégül látni, mint amikor barátainkat, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba. ” Mindig is ez volt az erősségük, és ezért is a Silvanus az ország egyik legkedveltebb kikapcsolódási pontja.

Amint arról portálunkon több ízben is beszámoltunk, szombat délelőtt tűz ütött ki a Hotel Silvanus negyedik emeletén, amely azután átterjedt a szálloda tetőszerkezetére is.  


A hatalmas füsttel és lánggal égő épületben keletkezett tüzet több mint száz tűzoltó tudta csak megfékezni. A lánglovagok 14 vízsugárral oltották a tüzet.  

A gyönyörű panorámájú visegrádi hotelben jelentős kár keletkezett, azonban szerencsére senki sem sérült meg. 230 embernek kellett elhagyni az épületet, de mint a szálloda vezetője elmondta, a környező szállások és a helyi politikusok is egy emberként azonnal felajánlották segítségüket.  

Fotók: Hotel Silvanus Facebook

(Webrádió)

Címkék

Hotel Silvanus Visegrád

Galériánk

Tűz a Hotel Silvanusban Tűz a Hotel Silvanusban Tűz a Hotel Silvanusban Tűz a Hotel Silvanusban Tűz a Hotel Silvanusban
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!