Mobiltelefon tolvajokat keresnek a szegedi rendőrök

Belföld, 2024.02.02

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik egy páros azonosításában, akiket azzal gyanúsítanak, hogy elloptak egy mobiltelefont az egyik helyi üzletből.

Mobiltelefont loptak A rendőrség adatai szerint az elkövetők 2024. január 25-én csütörtökön tértek be egy szegedi üzletbe, ahol az eladó figyelmét elterelve elloptak egy mobiltelefont.  


Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített egy 30 év körüli vékony, rövid, fekete hajú, szakállas férfiről, aki sötét pulóvert, farmert, illetve fekete-fehér cipőt viselt. Volt vele egy szintén 30 év körüli szőke hajú nő, aki fekete nadrágot és cipőt, mintás kabátot, alatta pedig egy világos kötött felsőt viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721, Párizsi krt. 16-22. ). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon is.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!